13'üncü kurban

Güncelleme Tarihi:

13üncü kurban
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Göztepe Mavi Çarşı'ya molotoflu saldırıda ağır yaralanan Fevziye Şahinöz de kurtarılamadı. Şahinöz'le birlikte, hain saldırıda ölü sayısı 13'e çıktı.

Teröristlerin molotofkokteylleri ile cehenneme çevirdikleri Mavi Çarşı'da canını kurtarabilmek için 5'inci kattan atlayan ve ağır yaralanan Mağaza Müdürü Fevziye Şahinöz, dün sabah öldü. 41 yaşındaki Şahinöz'ün ölümüyle birlikte kurbanların sayısı 13'e yükseldi.

Doktorlar, Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fevziye Şahinöz'ün, kafatasında derin çökme, beyninde yoğun kanama olduğunu açıklamıştı. Düşme nedeniyle böbreklerinde de kanama başlayan Şahinöz, pazar gecesi ameliyata alınmıştı. Ancak beyin fonksiyonları tamamen duran Fevziye Şahinöz'ün tıbben öldüğü, vücut fonksiyonlarını cihazlar sayesinde sürdürebildiği açıklanmıştı.

CENAZE GÖZCÜBABA CAMİİ'NDE

Boğaziçi Üniversitesi Spor Akademisi mezunu Fevziye Şahinöz, dün saat 09.10'da hayatını kaybetti. Şahinöz'ün genel kafa ve beden travması geçirdiği için olay gününden beri yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü belirten doktorlar, ‘‘Beyinde çok büyük hasar vardı. Şahinöz eğer yaşasaydı, kendisine ve kimseye faydası olmazdı’’ dediler.

Lara Can isminde bir kızı olan Şahinöz'ün cenazesi bugün Göztepe, Gözcübaba Camii'nde kılınacak namazdan sonra Kastamonu Araç İlçesine götürülerek toprağa verilecek. Şahinöz'ün eşi Ertuğrul Şahinöz ‘‘Benim eşimi aldı, bana Apo'yu verin. Apo'nun arkasındakilerde yakalansın’’ diye gözyaşı döktü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!