AK Parti film ekibi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti film ekibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 00:00

CHP lideri Deniz Baykal’ın darbe iddialarını ‘Aşk-ı Memnu’ dizisine benzetmesi AK Parti kulislerinde ‘film çevirsek kim kimi oynar’ sohbetini getirdi. Devlet Bakanı Çağlayan, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’i Erol Taş, Çiçek de Çağlayan’ı Behçet Nacar rolüne uygun buldu.

SON günlerde dizi filmleri ve oyuncularına atıfla yapılan siyaset anlayışı, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’e, “Eğer bir film yaparsam, baş rol oyuncularım hangi siyasiler olur” dedirtti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın darbe iddialarına ilişkin ‘Aşk-ı Memnu’ benzetmesi yapması, Ak Parti kulislerinde olası bir filmde kimlerin oynayacağına ilişkin sohbeti tetikledi. Kabinenin renkli iki bakanı Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan “Bizim filmimizde kim kimi canlandırırdı?” esprileri yaptılar.

Çağlayan, Çiçek’in, Türk filmlerinin kötü adamı Erol Taş’ı oynayabileceğini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’nun da son model bıyıkları nedeniyle Hulusi Kentmen’nin yerini alabileceğini söyledi. Erol Taş benzetmesine kızan Çiçek de Çağlayan’a, Nuri Alço veya Behçet Nacar’ın rollerini uygun gördü. Çağlayan da bu kez bu benzetmeye karşı çıktı. Ancak ikili, ilginç kravatları ve mendilleri, ince bıyığı ile ilgi çeken Necati Çetinkaya’ya da Ayhan Işık benzetmesi yaptı.
Bu benzetmeler kahkahalara neden olurken, AK Parti’liler, çekecekleri filme isim bulamadı.

Baykal da konuk

Sohbete sonradan dahil olan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş filmde Baykal’a da rol vermek istedi. Elitaş, “Bana göre Sayın Baykal ancak konuk oyuncu olur. Çünkü her sabah onun gündemi farklı oluyor. O nedenle sadece bir filmde veya dizide oynayamaz. Dizi dizi dolaşır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!