13 Ocak Salı İstanbul ve Ankara’da okullar kar tatili mi?

Güncelleme Tarihi:

13 Ocak Salı İstanbul ve Ankara’da okullar kar tatili mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 14:40

Kar yağışı, 12 Ocak'ta 3 ilimizde okulları tatil ettirdi. Yağmurlu havanın karlı havaya dönüşmesi ve etkisini arttırması üzerine “13 Ocak hangi illerde okullar tatil olacak mı?” sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Geçen hafta içerisinde eğitime ara verilince, öğrenciler Twitter'da valilere sevgi sözcükleriyle tweet atmışlardı. Peki, bu hafta ne olacak? Ankara ve İstanbul'da yarın okullar tatil olacak mı? Bugün İstanbul'da yoğun kar yağışı sebebiyle öğrenciler yarın tatil olacak mı diye merak ediyor. İşte haberin detayları…

Haberin Devamı

Bugün İstanbul'da yoğun kar yağışı sebebiyle öğrenciler yarın tatil olacak mı diye merak ediyor. Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, etkisini arttırarak yarın da devam edeceği bildirildi.

METEOROLOJİ YETKİLİLERİ ŞU İFADELERE YER VERMİŞTİ

12 Ocak Pazartesi (bugün) sabah saatlerinden itibaren kuzey yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlar ve rüzgârın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı bacı gazı zehirlenmeleri, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YAĞMURUN ARDINDAN KAR

5 günlük hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da yağmur yarın yerini az bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklık değerlerinin 12 dereceye yükseleceği İstanbul'da pazartesi günü ise yağmur e kar var. Ankara'da kar yağışı çarşamba günü yerini güneşe bırakacak. “13 Ocak Salı okullar tatil edilecek mi?” hakkında ise henüz resmiyet kazanmış bir açıklama bulunmuyor. Yeni bir açıklama yapılır yapılmaz haberimizde yayınlanacaktır...

Haberin Devamı

13 Ocak Salı İstanbul ve Ankara’da okullar kar tatili mi

12 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ TATİL OLAN ŞEHİRLER
Üç ilde kar tatili sürüyor! Yoğun kar yağışı nedeniyle Giresun, Karabük ve Ordu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi. stanbul'da yağmur bulutu nedeniyle gün, adeta geceye döndü. Bazı ilçelerde kar yağışı kendini gösterdi. Meteorolojiden ise bazı iller için yoğun kar yağışı uyarısı var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!