11 ülkenin yönetimi, Adobe Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

11 ülkenin yönetimi, Adobe Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2008 00:00

3.2 milyar dolarlık cirosu ve 7 bini aşkın çalışanıyla dünyanın en büyük beş yazılım firmasından biri olan Adobe’nin Türkiye merkezi kuruldu.

1 Temmuz 2008 itibariyle resmi yapılanmasını tamamlayan Adobe Türkiye, kurumsal ve kreatif kullanıcılara yönelik çözümlerini yaygınlaştırmayı ve pazarın gelişimini amaçlıyor. Adobe Türkiye’nin kuruluşuyla birlikte Güneydoğu Avrupa’daki 11 ülkenin yönetimi de Türkiye merkezinden yürütülecek. Adobe Türkiye ve Güneydoğu Avrupa Bölge Müdürü Selami Gül, Adobe’nin Türkiye’yi büyüyen ve gelişen bir pazar olarak gördüğünü ve Türkiye’deki yapılanmanın bu nedenle kurulduğunu belirterek "Tasarım ve yayıncılık dünyası ile birlikte bilgi çalışanlarını, şirketleri ve eğitim kurumlarını hedefliyoruz. Türkiye’deki satış organizasyonumuz ise mevcut distribütörler kanalıyla yürütülmeye devam edecek" dedi.

Ürünler Türkçeleştiriliyor

Korsan yazılıma karşı mücadelenin şirketin önemli önceliklerinden biri olduğunu ifade eden Gül, bu bağlamda yurt çapında çeşitli çalışmalarının olacağını kaydetti. Adobe Türkiye’nin kurulmasıyla birlikte, ürünlerin Türkçeleştirilmesi ve Türkçe Çağrı Merkezi kurulması çalışmaları da hız kazandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!