Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu, 4. devir gerçekleşti 11 Haziran 2020: MPİ Süper Loto sonucu sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu, 4. devir gerçekleşti 11 Haziran 2020:  MPİ Süper Loto sonucu sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2020 01:57

'Süper Loto canlı çekiliş sonuçları' Milli Piyango İdaresi'nce (MPİ) açıklandı. Perşembe akşamı gerçekleşen 11 Haziran Süper Loto çekilişinde, haftanın şanslı rakamları MPİ Süper Loto sonuç sorgulama ekranı üzerinden ilan edildi. Çekiliş sonrası şans oyunu meraklılarının gözü 660. hafta Süper Loto sonuçlarına çevrildi. MPİ'den yapılan açıklamaya göre bu hafta 6 bilen çıkmayınca 4. devir gerçekleşti. İşte, merakla beklenen 11 Haziran 2020 Süper Loto sonuçları ve MPİ Süper Loto sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

Her hafta perşembe günleri düzenlenen Süper Loto çekilişinde heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlük binasında noter canlı çekiliş heyeti huzurunda tamamlanan çekilişin ardından 660. hafta Süper Loto sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar belli oldu. İşte, 11 Haziran Süper Loto sonuçları ve ikramiye kazandıran şanslı rakamlar.

Süper Loto oyununun 660. hafta çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 8.723.792,38 TL değerindeki ikramiye haftaya devretti. 

11 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto 660. hafta çekilişi saat 21:15'te Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleşti. Çekiliş sonucu bu hafta ikramiye kazandıran numaralar şunlar oldu;

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu, 4. devir gerçekleşti 11 Haziran 2020:  MPİ Süper Loto sonucu sorgulama ekranı

Haberin Devamı

SÜPER LOTO SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON ÇEKİLİŞTE NE OLMUŞTU?

Süper Loto'nun 4 Haziran tarihli çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 6.128.157,67 TL tutarındaki ikramiye devretti.

SÜPER LOTO OYUNU NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Süper Loto oyunu çekilişleri Perşembe günleri yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

BAKMADAN GEÇME!