10 bitkiyle 10 yaÅŸ gençleÅŸin

Güncelleme Tarihi:

10 bitkiyle 10 yaş gençleşin
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 19, 2010 00:35

Gençlerin sorunlu ciltlerine çözüm olan, erken yaşta kırışıklıkları gideren yeni formül doğadaki bitkilerden geldi.

Haberin Devamı

Toplam 10 bitkinin yaÄŸ karışımı mevcut olan bazı saf ve doÄŸal yaÄŸlar 10 yaÅŸ gençlik saÄŸlıyor. Enzimler, vitaminler ve diÄŸer  biyolojik  maddeler üreten doÄŸal otlar ve bitkiler, cilt  sorunlarını ve yaÅŸlılık belirtilerini çözmek  için kullanılıyor. Tabiattaki bitkilerin yaÄŸlarından faydalanmak eski çaÄŸlardan bu yana kullanılan ama günümüzde unutulan bir çareydi.Â

Bazı bitkiler yoluyla cilde yapılan doğal işlemler, hem  gençleştiriyor hem de doğanın uyumuyla parlaklık ve  canılık yaratıyor. Saf yağlar ve bitkilerin cilt için  yüksek  kalite sağlayan özlerinin damıtma yoluyla elde  edilmesiyle bu gençlik formülü elde ediliyor.  Damıtma işlemi, bitkinin tüm orjinal değerini  koruyan bir yöntem. Doğal yağlar ve aktif besleyici maddeler içeren  bitki özleri, yaşlanmanın iç ve dış nedenlerini ortadan  kaldırıyor.  Ayrıca dekolte,  kol ve bacaklarda da kullanılıyor ve düzenli kullanıldığında bu bölgeleri pürüzsüz hale getiriyor.

Haberin Devamı

Damıtılmış bitki yağları mucize yaratıyor

Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt  şunları söyledi:

 "Zamanın ciltte yarattığı etkilere bazı ÅŸifalı  bitkilerden elde edilen yaÄŸların önem taşıyor.  Genç görünümü bile olumsuz yönde  deÄŸiÅŸtiren dış koÅŸulların gittikçe çoÄŸalması,  güzellikte "doÄŸaya dönüş"ü zorunlu kılıyor. DoÄŸal  yapısını yitiren çevre koÅŸullarının olumsuz etkileri,  gıdaların bozulması da cildi erkenden yaÅŸlandırıyor. Çalışılan klimalı ortamlarda da, cildin nemi tamamen azaltıyor, daha çok problem oluÅŸmasına neden oluyor. Bunları göz önünde bulundurursanız, doÄŸadaki bazı  sırlarla buna çare aramak en doÄŸru yöntem. Damıtılmış 10 bitkinin bir araya getirilmiÅŸ yaÄŸ formülü ile  mucize bir ÅŸekilde yaşınızı 10 yıl  geriye sarabilirsiniz.". Ancak ÅŸuna dikkat edilmesini öneriyor: "Yalnız  doÄŸru ve saÄŸlıklı topraklarda yetiÅŸen bitkiler olması  kaydıyla faydalanabilirsiniz.  Bu sözünü ettiÄŸim bitkilerden elde ediler saf yaÄŸların miktarının uzman bir el tarafından  belirlenerek, oluÅŸturulması gerekir.  DoÄŸal gençlik yolu ancak doÄŸru uzman ve doÄŸru yöntem ile  birleÅŸirsee ortaya çıkar. DoÄŸanın  sırlarını keÅŸfetmek için hangi yaÅŸta olduÄŸunuz önemli  deÄŸil. Önemli olan bilinçli yaklaÅŸmanız."Âwww.herbalium.net sitesi ile de bilgi almanın mümkün  olduÄŸunu söyleyen uzman,  uzun süre genç kalmayı arzu eden kadınların doÄŸadan kopmamalırını  tavsiye ediyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!