1 milyon 478 bin TL'lik ikramiyenin sahibi henüz ortaya çıkmadı

Güncelleme Tarihi:

1 milyon 478 bin TLlik ikramiyenin sahibi henüz ortaya çıkmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2017 09:40

MİLLİ Piyango'nun Şans Topu çekilişinde 5+1 sihirli rakamı kuponuna işaretleyen, Avcılar'da oturan ve 1 milyon 476 bin 93 lira 50 kuruş ikramiye kazanan talihli merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şans Topu oyununun bu haftaki çekilişinde şanslı rakamlar; 1, 6, 8, 17, 31 ve artı 4 olarak sıralandı. Bu rakamları Türkiye'de bilen bir kişi kuponu ile 1 milyon 476 bin 93 lira 50 kuruş ikramiye kazandı.

Bu kuponun İstanbul Avcılar'da Merkez Mahallesi'nde Mükremin Hızar'ın 10 yıldan bu yana işlettiği şans oyunları bayiine yatırıldığı açıklandı. İşyeri sahibi Hızar, aradan geçen 3 gün içerisinde herkes gibi kendisinin de büyük ikramiyenin sahibini merak ettiğini anlatırken, şöyle dedi:
''Talihli devamlı müşterilerden biridir. Dışarıdan değil buradan birisidir. Parasını inşallah güle güle kullanır. İnşallah bizi de görür. Gönlünden ne koparsa derim. Bir insanı mecbur kılamazsınız. Bizi de görürse iyi olur derim. Bu toplanan herkesin ortak olduğu bir kutuya atılan bir para. Ben de oynuyorum. Ama bize çıkanlar küçük ikramiyeler. İnşallah bize de gelir sıra. Bana göre yüzde 85 makinede oynanmıştır. Henüz parayı almamış. Biz de müşterilerimiz gibi talihliyi merak ediyoruz.''

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!