Bugün sağlık ocakları açık mı? 1 Mayıs sağlık ocakları açık mı?

Güncelleme Tarihi:

Bugün sağlık ocakları açık mı 1 Mayıs sağlık ocakları açık mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2019 16:37

Bugün sağlık ocakları açık mı sorusu, rahatsızlıkları dolayısıyla tedavi görmek isteyen birçok vatandaşın araştırdığı konu oldu. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Sağlık Ocakları da kapalı olacak mı? İşte, alınan resmi bilgilere göre sağlık ocaklarının çalışıp çalışmadığı hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

'1 Mayıs'ta sağlık ocakları açık mı?' sorusu, sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Vatandaşlar yaşadıkları bölgede 1 Mayıs'ta sağlık ocakların açık olup olmayacağını soruşturuyorlar. Peki, 1 Mayıs'ta sağlık ocakları açık mı olacak?

BUGÜN SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

1 Mayıs'ın resmi tatil olması sebebiyle sağlık ocaklarındaki çalışma durumunu araştıran vatandaşlar, konuyla ilgili bilgi elde etmek istedi. Sağlık ocakları, resmi tatillerde nöbet usulü çalışma programı sağlamaktadır.

Yönetmeliğe göre sağlık ocakları resmi tatil günlerinde en az iki personelle 09.00 / 12.00 saatleri arasında nöbet tutacaktır;

Resmi tatil ve Cumartesi - Pazar günleri tutulacak nöbet hizmetlerinin süresi günlük 3 saat olup 9.00 / 12.00 saatleri arasında tutulacaktır. İl Sağlık Müdürlükleri bölgenin şartlarına göre bu 3 saatlik nöbet süresini süreklilik esasına uygun olarak ve nöbetin disiplin ve anlamını bozmayacak şekilde ve bölge halkına duyumunu yaparak başka saatler arsında da düzenleyebilir.

Haberin Devamı

Nöbet hizmetleri en az iki personel ile yürütülecektir.

BAKMADAN GEÇME!