Metro ve metrobüs çalışıyor mu? 1 Mayıs metro ve metrobüs kararı

Güncelleme Tarihi:

Metro ve metrobüs çalışıyor mu 1 Mayıs metro ve metrobüs kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 07:29

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs’ta kapalı yol ve iptal edilen toplu taşıma seferlerini açıkladı. Metro veya metrobüsü kullanacak olan vatandaşların kafasında soru işareti doğdu. Alınan kara doğrultusunda Taksim’e çıkan yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Metro ve metrobüs çalışıyor mu? İşte, 1 Mayıs Pazartesi için metro ve metrobüs kararı!

Haberin Devamı

1 Mayıs'ta metrobüs çalışıyor mu sorusunu yönelten vatandaşlar, bugün kullanmak zorunda oldukları metrobüs hattının faaliyet gösterip göstermediğini araştırmaya başladı. 1 Mayıs'ta metrobüs çalışıyor muu sorularını yönelten vatandaşlar, duruma göre farklı alternatifleri tercih edecek. İşte, 1 Mayıs'ta metrobüs çalışıyor mu sorusunun cevabı!

METROBÜS VE METROL ÇALIŞIYOR MU?

Geçtiğimiz yıllarda Anadolu-Avrupa yakası arasında bazı seferlerin icra edilememesi nedeniyle bu yıl da aynı sorgulama gerçekleştirildi. Bu yıl İETT tarafından Metrobüs seferleri hakkında herhangi bir duyuru yapılmadı.

Ayrıca Beşiktaş, Kabataş ve Karaköy iskeleleri, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na deniz motoru seferleri, Taksim-Karaköy arası çalışan Tünel seferleri, Taksim-Kabataş arası çalışan füniküler seferleri, İstiklal Caddesi'nde çalışan nostalji tramvayı, Yenikapı-Hacıosman metro hattı üzerinde bulunan Taksim, Şişhane, Osmanbey metro istasyonları da saat 05.00'ten itibaren kapatıldı. Bu seferler etkinlik bitimine kadar kapalı olacak.      

 

BAKMADAN GEÇME!