07 Ağustos 2015- Günlük Burç Yorumları

Güncelleme Tarihi:

07 Ağustos 2015- Günlük Burç Yorumları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 16:10

Burcunuz bugün size neler söylüyor? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan)

Gökyüzü bugün yakın çevrenizle ilişkilerinizde diplomatik davranmanız gerektiğini işaret etmekte. Haklı olmak mı suçlu olmak mı? Aranızdaki bağları koparma noktasına taşıyan kişi siz olmamaya bakın. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi hatalarının farkına varması ve yaşadığı pişmanlığı görmemekte ısrarcı olmanız sevip sevilirken acı çekmenizden başka bir şeye yaramayacaktır. İnadı bırakmalı, aşka değer vermelisiniz.

Günün Olumlaması:

Dağılmış kırılmış her parçası bin parçaya bölünmüş kalbimi aşkla iyileştiriyor, yenileniyor, huzuru, sevmeyi ve sevilmeyi iliklerime kadar yaşıyorum. Hak ettiğim değeri görüyor aşkın mucizesini en yüce haliyle deneyimliyorum.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Gökyüzü bugün iş hayatınızda olağanüstü fırsatları hiç beklemediğiniz kişiler tarafından size sunulabilir. Aklınızı kullanın ve başarılı olacağına inandığınız yolda ilerlemekten çekinmeyin. Maddi olarak da keyifli gelişmelerle moral bulacağınız bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise fiziksel çekiciliğiniz eş ya da sevgilinizin başını döndürebilir ve yükselen enerjinizle romantizm ve tutkunun yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Günün Olumlaması:

Hayat seni seviyorum iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı bana gösterdiğin için. Sevginin kutsallığını özümün kıymetini anlamamı sağladığın için sana teşekkür ederim. Hayat seni seviyorum; beni benle yüzleştirdiğin değerlerimin farkına vararak kendime değer vermeyi kendimi sevmeyi geliştirmeyi yeteneklerime güvenmeyi gerçek aşkın yüreğimde olduğunu gösterdiğin beni üzen kıran sevmeyen yoran haksız yere suçlayan kötü hissetmeme sebep olan kişi ve olayları yaşamımdan uzaklaştıracak gücü inancı cesareti bana verdiğin için.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Gökyüzü bugün finansal konularda hassasiyetle hareket etmenizin faydalı olacağına işaret etmekte. Ani kararlar pişmanlıklara da büyük kazançlara da sebep olabilir. Bugün iletişime güven duyduğunuz insanların fikir ve önerilerine kulak verin. Özel yaşamınızda da korkuları bir yana bırakarak duygularınızın kalbinizin sizi yönlendirdiği şekilde ilerleyin.

Haberin Devamı

Günün Olumlaması:

Gökyüzünün maviliğinde bulduğum huzur ruhumu dinlendirirken kendime olan güvenimi tazeler. Bir yandan gözlerimi kapar dünyanın çok sesli müziğini dinlerim ve şimdi yeniden doğar, yaşamıma yepyeni başlangıçları çekerim.


YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Gökyüzü bugün eğitim ve finansal konularda yüzünüzü güldürecek keyifli gelişme haberleri alacağınızı müjdeliyor sizlere. Aile bağlarınız güçleniyor ve siz sevginin emeğin sabrın mükafatını maddi manevi almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda da ilişkiniz üzerinde uzun süredir başkalarından dolayı süre gelen ağırlıklardan kurtulacak aşkı sevgiyi iki kişi yani olması gerektiği gibi yaşamaya başlayacaksınız.

Haberin Devamı

Günün Olumlaması:

Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım yaşamımda yeniliklere yer açmak için gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 23 AĞUSTOS)

Bugün alım satımlarla ilgili de sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Uzun zamandır gerçekleşmesini istediğiniz satışın istediğiniz şekilde gerçekleşmesi ile maddi olarak sıkıntılarınızı aşabilir istediğiniz işi kurabilecek imkanlara kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize zaman ayırmalı onu anladığınızı ve hayatınızın merkezinde olduğunu hissettirmelisiniz.

Haberin Devamı

Günün Olumlaması:

Dostu düşmanı eğriyi doğruyu ayırt ediyor ve kendime adil davranıyorum. İstediklerimle istemediklerimi belirleyip kararlar alıyor ve başarı ile uyguluyorum. Bu hayat benim günahımla sevabımla yaptıklarımın sorumluluğunu alıyor olgunlaşarak yenileniyorum.

BAŞAK BURCU (24 AĞUSTOS- 23 EYLÜL)

Bugün pozitif düşünün iş ve eğitim hayatınızla ilgili isteklerinizin gerçekleşmesi için cesur adımlarla ilerleyin. Siz yeter ki vazgeçmeden başarıya odaklanın ve kendinize inanın. Özel yaşamınızda ise evli Başaklar eşinizle küçük bir konu bir anda büyüyebilir soğuk kanlılığınızı koruyun ve bunun gelip geçici bir enerji olduğunun farkındalığı ile hareket edin.

Haberin Devamı

Günün Olumlaması:

Kendimi sorgulayıp keşfetmenin yüksek bilinci ile aşka doğru yürüyorum. Öğrendikçe gelişiyor geliştikçe tevazun önemini fark ediyor ve ruhuma katarak zenginleşiyorum. Her gülüş her gözyaşı her söz ayrı bir önem ayrı bir değer kazanıyor gönlümde. Gülmelerimi de sevmelerimi de üzüntülerimi de seviyorum. Ruhuma kattıkları zenginlikle büyüyorum.


TERAZİ BURCU (24 EYLÜL- 23 EKİM)

Keyifli bir gün sizleri karşılıyor. Sağlık sorunlarınız varsa bugün güzel haberler alabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda da sıkıntılar sona eriyor. Siz şu anda olduğunuzdan daha iyi imkanlara kavuşabileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Bugün dikkat etmeniz gereken konu eş ya da sevgilinizle özel günlerinizi yıl dönümü nişan tanışma gibi günlerinizi unutmamak olmalı.

Günün Olumlaması:

Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını bu yüce sisteme havale ediyor ben günü bolluğu bereketi sevgisiyle bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.

AKREP BURCU(24 EKİM- 22 KASIM)

Gökyüzü bugün beklentilerinizin dışında işinizle ilgili konularda yaşanabilecek değişikliklere adapte olmakta zorlanabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Anlamaya çalışmalı anlık tepkiler vermemeli ve sizi daha iyi şartlara ulaştıracak imkanların geleceğini fark etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize ön yargılı yaklaşımlarda bulunmadan önce 2 kez düşünmenizde fayda var.

Günün Olumlaması:

Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.


YAY BURCU (23 KASIM- 21 ARALIK)

Gökler bugün size ihtiyaç duyan mesai arkadaşlarınız ya da çalışanlarınıza zaman ayırmanın onlara anlayış göstermenin güzellikleri ile mükafatlanacağınızı müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda ise sakin ve duyarlı tavırlarınız kalbinizin fısıldadığı aşk sevgi enerjisine kulak verin ve davranışlarınızı bu duygulara göre belirleyin.

Günün Olumlaması:

Ben artımı ve eksilerimi fark ediyor, bu doğrultuda kendimi geliştiriyor eğitiyor ve sürekli daha iyiye daha doğruya ulaşıyorum. Kendime öz eleştiride bulunmanın eşsiz faydaları yaşamımı daha özgür daha kaliteli bir hale getiriyor. Bu sayede iş ve özel yaşamımda ki dengeleri sağlıyor mutlu olup mutluluğumu tüm çevremle paylaşıyorum.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK)

Bugün işinizle ilgili konularda karar vermekte zorluk çekebilir, maddi olarak kazanç sağlayacağınız bir işi kararsızlığınız yüzünden kaybedebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte yaşanan karanlık günlere takılıp kaldığınız sürece sahip olduklarınızın ya da kalbinizde tüm sevgisi ile yer almak isteyen o özel insanın çabalarını karşılıksız bırakacaksınız.


Günün Olumlaması:

Kendimle yüzleşiyor hatalarımı doğrularımı sorguluyor ve amaçlarımı belirliyorum. Sevdiğim yönlerimi ortaya çıkarıyor keyif aldığım işi yapıyor rahatsızlık duyduğum tüm duygu ve düşüncelerimi zihnimden uzaklaştırıyorum.

KOVA BURCU (21 OCAK- 18 ŞUBAT)

Bugün işinizle ilgili konularda karar vermekte zorluk çekebilir, maddi olarak kazanç sağlayacağınız bir işi kararsızlığınız yüzünden kaybedebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte yaşanan karanlık günlere takılıp kaldığınız sürece sahip olduklarınızın ya da kalbinizde tüm sevgisi ile yer almak isteyen o özel insanın çabalarını karşılıksız bırakacaksınız.

Günün Olumlaması:

Doğan her günü farkındalığım idrakında değerlendirmeyi yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum yaşadıklarım yaşatacakların yoluma kattığın katacakların için.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Gökyüzü aşk ve finansal konularda kurban rolüne bürünmeden gerçekçi ve cesaretli olmanın getireceği faydalara işaret etmekte. Aşkta sevdiğiniz insana sevginize ona yapılan haksızlıklara sahip çıkmalı iyi günde kötü günde bir olabilmenin mümkün olduğunu dosta düşmana göstermelisiniz. Bugün takınacağınız tavır göstereceğiniz cesaret hayatınızda yeni bir dönemin başlamasına yetecektir.

Günün Olumlaması:

Bitmesi gerekeni bitiriyor ve yeni başlangıçlar yapıyorum. Yarınlardan korkmuyor günü en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Her duyduğuma inanmıyor gördüğüme göre hareket ediyorum. Aklımın gönlümün ve ruhumun kabullenmediği hiçbir şeyi yapmıyorum. Sezgilerimin rehberliğine güvenerek ilerliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!