Evde kal ama habersiz kalma... Gazeteniz Hürriyet kısıtlama boyunca market ve bakkallarda

Güncelleme Tarihi:

Evde kal ama habersiz kalma... Gazeteniz Hürriyet kısıtlama boyunca market ve bakkallarda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2020 23:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadelede yeni tedbirleri açıkladı. Buna göre yarından itibaren hafta içi 21.00 ile sabah 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hafta sonu yasağı ise cuma günü 21.00'de başlayıp pazartesi sabahı 05.00'e kadar sürecek. Hafta sonu yasağı boyunca 10.00-17.00 arasında bakkal ve marketler açık olacak. Gazeteniz Hürriyet'i kısıtlama boyunca bu saatler arasında evinize en yakın market ve bakkallardan alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadele yeni tedbirleri tüm Türkiye'ye duyurdu.

Erdoğan, yarından itibaren 21.00 ile sabah 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıklarken, hafta sonu yasağının ise cuma günü 21.00'de başlayıp pazartesi sabahı 05.00'e kadar süreceğini belirtti.

Hafta sonu yasağı süresince cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 arasında faaliyet gösterebilecek.  

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeye göre; bu saatler arasında (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelliler hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek.

Haberin Devamı

Hafta sonu kısıtlaması boyunca gazeteniz Hürriyet'i bu saatler arasında evinize en yakın market ve bakkallardan satın alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!