Gulu Lalvani icralık oldu

Semiramis Pekkan’ın boşandıktan sonra da görüşmeye devam ettiği eski eşi Gulu Lalvani icralık oldu.

İşte olayın detayları: Lalvani, geçen yıl Bodrum’da inşaat işine girmişti. Lüks villalar yapıp satmak için Hasan Sel ve Emre Ergani’yle ortak olan Lalvani, sonradan ortaklıktan vazgeçti. "Gelirim düştü" gerekçesiyle de payına düşen ödemeleri yapmamakta direnince, Palmiye Turizm Yatırımları ve Tic. A.Ş ile Mecem İnşaat ve Turizm Yatırımları A.Ş adına Emre Ergani ile Hasan Sel ona icra davası açtı.

İstanbul 6. İcra Müdürlüğü, dava sonunda Sel ile Ergani’yi haklı bularak, Inderkit Singh Lalvani’yi (Gulu Lalvani) davalı taraflara 62 bin 845 YTL ödemeye mahkum etti. İstanbul 6. İcra Müdürlüğü, Bodrum Nöbetçi İcra Müdürlüğü’ne gönderdiği yazıda borçlu hakkında gösterilecek adreslerde menkul ve gayrimenkul malları ile üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarının muhafazasına karar verdiğini bildirdi.

Kárlı alışveriş

Teşvikiye’de bulunan Oksijen mağazası, birçok ünlünün gözde mekanı oldu. Trendleri yakından takip ettiği için çok tercih edilen Oksijen’de geçtiğimiz gün de Ilgın Beyazıt vardı. Beyazıt, bol bol alışveriş yaptığı günün sonunda, "İndirim başladığı için kárlı bir alışveriş oldu. Harcadığım parayla bir ay önce yapacağım alışverişin iki katını yaptım" dedi.

Türkbükü’nün yeni gözdesi

İnşaatçı Yurdal Sert’in eşi Ivana, renk renk bikinileri ve davetlerdeki iddialı kıyafet seçimleri sayesinde, Eda Taşpınar’ın yokluğunda Türkbükü’nün yeni gözdesi oldu! Bodrum’un sadece gündüz değil gecelerini de en güzel şekilde değerlendiren Sert, geçtiğimiz akşam önce İrfan Kuriş’in açtığı Kumm Otel’e gitti, ardından da Bianca’da Kenan Doğulu’yu izledi.

Kosif’e Brezilyalı sevgili

Hakan Kosif de sosyetedeki son modaya uydu ve kendine Brezilyalı bir sevgili buldu! Hakan Kosif ile kız arkadaşı, şimdilerde Türkbükü sahillerinde tatilin keyfini sürüyor.

Güney Amerika’dan döndü

Melissa Eliyeşil uzun zamadır ortalarda görünmüyordu. Sonradan öğrendim ki annesi Maria Hanım’la beraber bir aylığına Güney Amerika’ya gitmiş. Eliyeşil, geçen hafta Türkiye’ye döndü. Gelir gelmez İstanbul’un popüler mekanlarıyla hasret gideren genç kız, ardından Bodrum’a uçtu. Türkbükü’ndeki evlerine yerleşen Melissa Eliyeşil, önceki gün Bianca’da Kenan Doğulu konserini izliyordu.

Kişi başı 600 YTL ödediler

Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızı Ceylan, geçtiğimiz akşam iki yıldır beraber olduğu Gökçin Serter’le Türkbükü-Bianca’daydı. Beraber Kenan Doğulu konserini izleyen çift, bu keyfi yaşamak için kişi başı tam 600 YTL ödedi.

Seneye İstanbul’da

Gamze Cizreli, Big Chef’s adlı restoran zincirine bir halka daha ekledi. Ankara-Filistin Sokak’taki Necdet Evliyagil’in evini restore edip üçüncü şubesini açan Cizreli, önümüzdeki günlerde başkentte dördüncü şubeyi hizmete sokmayı planlıyor. Gamze Hanım, zincirin 2009’da İstanbul’a da uzanacağını söylüyor.

Tatilde hep birlikte

Ralf Tezman sevgilisi Sanem Kardıçalı’yla, Selhan Aloğlu da nişanlısı Hilal Kosif’le Türkbükü’nde tatil yapıyor. Günlerini Maça Kızı Otel’in iskelesinde geçiren grup, akşamları ise popüler kulüplere giderek eğlenceye sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Konser bu akşam

İlk kez iki yıl önce düzenlenen caz festivali nedeniyle Türkiye’ye gelen Raul Midon, bir kez daha İstanbul’da... Sanatçı, 15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında bu akşam İstinyePark’ta sahne alacak. Gecenin sponsorluğunu üstlenen İstinyePark, konser için Markalar Sokağı’nı açtı.

Sergen denizde

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Sergen Yalçın’a geçtiğimiz gün Türkbükü’nde rastladım. Yalçın, arkadaşı Setenay Tetik ve Saffet Arıkan-Muzi Karaata çiftiyle beraber denizdeydi. Diğerleri denizin tadını çıkarırken, Karaata ise bronzlaşmak uğruna gün boyunca güneşlendi.

Evine sevgilisinin korumasıyla gidiyor

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile eski başbakanlardan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller’in aşkı dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bodrum’da Çiller Ailesi’ne ait yatta samimi pozlar sergileyen çifte önceki akşam Nişantaşı’nda rastladım. Arkadaşlarının doğum günü partisine katılmışlardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ünal mekandan tek başına çıktı. Berk Çiller, sevgilisini koruması ve özel şoförü ile evine gönderirken, kendisi arkadaşlarıyla eğlenmeye devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları