Gülferah Güral Anne Adaylarını Evlerinde Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Gülferah Güral Anne Adaylarını Evlerinde Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 18:06

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ, TEKİRDAĞ MERKEZDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ ANNE ADAYLARINA GIDA TAKVİYE PAKETİ VERİYOR.

Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi anne adaylarına Tekirdağ Tabip Odası ve Aile Sağlık Merkezleri ile koordineli olarak gıda takviye paketi vermeye devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesi, sağlıklı nesillerin sağlıklı hamilelik döneminden başlayacağı düşüncesiyle Süleymanpaşa Belediye Aşevi’nde hazırlanan gıda takviye paketiyle her ay ihtiyaç sahibi yaklaşık iki yüz elli anne adayına gıda yardımı yapıyor. Yapılan gıda yardımı paketlerini Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa’da yaşayan altı anne adaylarını ziyaret ederek, verirken Süleymanpaşa Belediyesi’nin anne adaylarına doğum öncesi ve doğum sonrası yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.
Anne adaylarının hamilelik dönemleri hakkında da bilgi alan Güral, hamilelik dönemi boyunca her konuda Süleymanpaşa Belediyesi’nin yanlarında olduğunun mesajını verdi.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından anne adaylarına yapılan gıda yardım paketi içerisinde; pirinç, kırmızı mercimek, nohut, pilavlık bulgur, un, siyah zeytin, kuru fasulye, beyaz peynir, iki paket yumurta, üç paket makarna, altı adet UHT Süt bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!