Gülen adam mezarı başında anıldı

Güncelleme Tarihi:

Gülen adam mezarı başında anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 16:15

Gülen adam mezarı başında anıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde, geçtiğimiz yıl fotoğrafçı Alperen Ersoy ile habere giderken trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan, ölümünün birinci yılında mezarı başında ailesi ve meslektaşları tarafından anıldı.

Servergazi Mezarlığı'nda yapılan anma törenine Haytan'nın ailesi, yakınları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı. Haytan'ın mezarı başında dua edilip, karanfiller bırakıldı. Anma töreninde Haytan'ın eşi Nalan, annesi Ayşe ve babası Cafer Haytan gözyaşlarına hakim olamadı. Denizli basınının sevilen isimlerinden İlyas Haytan'ı ölümünün birinci yılında rahmetle andıklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Haytan'ın güler yüzüyle Denizli basının sevilen isimlerinden biri olduğunu ifade ederek, "Onu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. Nalan Haytan da eşinin ölümün yıldönümünde kendilerini yalnız bırakmayan Denizlili basın mensuplarına teşekkür etti.

26 Ekim 2015 tarihinde, dönemin AK Parti Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu'nun seçim çalışmasını kamerayla çekim yapmak üzere görevlendirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi'nde görevli İlyas Haytan ve AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Üyesi fotoğrafçı Alperen Ersoy, bindikleri otomobilin Adaköy ile Ahmetli Mahalleri arasındaki sulama kanalına uçması sonucu yaşamlarını yitirmişti.

Deniz TOKAT/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!