Güldürmeyin beni!

Güncelleme Tarihi:

Güldürmeyin beni
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 1998 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Geçen haftanın en önemli olayı, elbette ki, Samsunspor-Trabzonspor maçında tekrarlanan penaltıydı... TV‘lerin usta yorumcuları da, bu olayı gerçekten iyi değerlendirdi! Kimisi Hakem hatası, bazıları ise kural hatası dedi... İyi de; bu geyik muhabbeti oturumların sonucundan ne çıktı? Güldürmeyin beni Allah aşkına... Sadece kendimizi avutuyoruz... Olan olmuş, olay son düdükle noktalanmış. Kısacası bu iş bitmiş, Samsunspor üç puanı kesesine atıvermiş hepsi o kadar...

Şimdi ne olacak?

Aynı kanallarda tüm yorumcular, Oktay‘ın golüne kesin ofsayt demedi mi? Eee; şimdi ne olacak? Beşiktaş'ın üç puanı elinden mi alınacak? Veya maç tekrarlanacak mı?

Hadi canım siz de... Balık baştan kokar beyler! Öyle ağır çekimlerle maç yorumlamak, geyik muhabbeti yapmak elbette ki kolay. Ama böylesine yanlışlara nasıl neşter vurulabileceğini, her nedense kimse söylemiyor! İşte asıl sorun da burada! Trabzonspor‘a da, Gençlerbirliği‘ne de yazık değil mi? Trilyonlar harcayan şampiyon adayını, bu duruma düşürmek adalet mi?

Gelelim şimdi Gordon‘a...

Daha önce de yazdım, şimdi yineliyorum. Gordon iyi bir çalıştırıcı... Trabzonspor‘un kondisyonu gerçekten mükemmel... Oyun disiplini de... Ancaak; Gordon çok yanlış yapıyor... Samsunspor maçında, gol kaçırsalar bile Campbell ile Selahattin‘i oyundan alması büyük hataydı. Yedek kulübesinde bir kurtarıcı olsa anlarım da, böyle bir mantığı ise, asla afedemem... İsim vermiyorum; ama kapasitesi belli olan bazı oyuncularla, Trabzonspor‘un hedefine ulaşması çok zor. O kadar zengin kadroları olmasına rağmen, diğer üç büyük kulüp, hala oyuncu aradığına göre, gerisini varın siz düşünün!

Orta sahaya transfer!

Hani yıllarca orta sahaya oyuncu dediğimiz için, eleştiri veya tepki aldık ya; şimdi bakıyorum da, bu alana oyuncu bulabilmek için, tüm camia seferber olmuş. M.Ali YILMAZ bile, haklı olarak beni yanılttılar diyebiliyor... Peki şimdi ne olacak?

Gelen haberler, Süleyman HURMA'nın, Dinamo Kiev'in orta saha oyuncusu Kalitvintsev için, Ukrayna yolunda olduğu doğrultusunda... Başkan YILMAZ da bu eyleme destek verdiğine göre, umarım gerçekleşir. Çünkü Trabzonspor‘un gerçekten bu alanda bir oyuncuya ihtiyacı var... Aahh! Keşke genç Fatih şu an sağlam olabilseydi...

Sözün özü şu:

Trabzonspor bir kural hatasının kurbanı oldu... İyi de, bu işin sonu ne olacak? Örneğin; Trabzonspor-Galatasaray maçında, Hagi golü buluyor; ama Trabzonspor sempatizanı bir foto muhabiri de, o an çizgi içersine kendisini atıveriyor! Beyler; acaba böyle bir görüntüye kurallar ne diyor, lütfen bunu da söyler misiniz?



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!