Guidetti ve Hoag milli takımlara

Güncelleme Tarihi:

Guidetti ve Hoag milli takımlara
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 11:31

Voleybol Federasyonu’nda göreve yeni gelen Akif Üstündağ, hem kadın hem de erkek milli takımında değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

Erkek A Milli Takımı’nı 3 yıldır çalıştıran İtalyan Emanuele Zanini ve 2,5 yıldır Kadın A Milli Takımı’nın başında bulunan Ferhat Akbaş’la sözleşme uzatmayan yeni federasyon iki ekipte de değişime gidiyor. 

EN KUVVETLİ ADAY GUİDETTİ
Kadın takımına düşünülen en kuvvetli aday 8 yıldır VakıfBank’ı çalıştıran Giovanni Guidetti. Geçtiğimiz ay Hollanda Milli Takımı’yla sözleşmesini 2 yıl uzatan Guidetti, bu sorunu çözebilmek için Hollanda Federasyon ile görüşüyor. Ünlü teknik adamın, milli takım ve VakıfBank’ı birlikte çalıştırması düşünülüyor.
Guidetti, Hollanda’dan izin alamazsa Çin’i olimpiyat şampiyonu yapan Lang Ping ya da Brezilya ve Fenerbahçe’de de şampiyonluk yaşayan Ze Roberto ile anlaşılacak. Üstündağ federasyonu, erkek takımının başına da halen Arkas ve Kanada Milli Takımı’nı çalıştırılan Glenn Hoag’un getirmek için çaba harcıyor. Hoag’ın olmaması durumunda halen Maliye Piyango’nun Makedon hocası Josko Milenkoski getirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!