Grekoya iyi başladık

Güncelleme Tarihi:

Grekoya iyi başladık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde, sabah seansında mindere çıkan güreşçilerimiz, oynadıkları beş maçın dördünü kazandı...

45. Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası Belarus'un başkenti Minsk'te dün başladı. Sabah seansında mindere çıkan 3 güreşçimiz 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı. 63 kiloda Şeref Eroğlu, ilk turu bay geçtikten sonra, ikinci turda Rumen Leonard Franku'yu 6-0 yendi.

76 kiloda Avrupa Şampiyonumuz Nazmi Avluca, Azeri Nazım Ahmetov'u iki kez çırptı, supleks attı ve minderden 5-0 galip indi. 97 kiloda Dünya Şampiyonumuz Hakkı Başar, Yunanlı Koutsioumbas'a iki kez künde attı, çırparken yakalandı, bir puan verdi. Bir kez rakibini köprüde yakaladı ve minderden 11-3 galip ayrıldı. İkinci turu bay geçen Başar, yenilgisiz olarak üçüncü tura yükseldi.

54 kiloda Dünya Şampiyonumuz Ercan Yıldız şampiyonaya yenilgi ile başladı. Belaruslu rakibi F.Mageramov karşısında fazla kilo düştüğü için çok tutuktu ve rakibinden yediği iki çırpma ile maçı 2-0 kaybetti. Güreşçimiz B Grubu'nda üçüncülük yolunda Avusturyalı A.Heıss'ı çırptı, künde attı, 6-0 yendi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!