Gözü olimpiyatlarda

Güncelleme Tarihi:

Gözü olimpiyatlarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2011 15:38

Fransa'nın başkenti Paris'te geçen yıl yapılan 31. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metre finalinde 3.41.17'lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak gümüş madalya kazanan Kemal Koyuncu, “Hedefim Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak” dedi.

Koyuncu, İnegöl Belediyespor Atletizm takımının antrenmanını izledi. Genç sporcularla biraraya gelen Koyuncu, minik sporcularla birlikte antrenman da yaptı. Sporcuların sorularını da yanıtlayan Koyuncu, başarıya ulaşmanın en temel yolunun çok çalışmak olduğunu söyledi.

Daha önce atletizmde antrenör eksikliğinin en büyük sıkıntıların başında geldiğini ifade eden başarılı atlet, son yıllarda bu konuda da önemli mesafeler katedildiğini, yeni nesil sporcuların çok başarılı yerli ve yabancı antrenörlerle çalışma imkanı bulduğunu kaydetti.

Koyuncu, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attığını, ancak bunu yeterliği görmediğini vurgulayarak, “Önümde yoğun bir yarış programı var. Antrenmanlarım yoğun bir şekilde sürüyor. 2012 Mart ayında İstanbul'da Dünya Salon Şampiyonası yapılacak. Artından 2012 Londra Olimpiyat Oyunları yapılacak. Hedefim Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!