Göztepe'ye Gençer şoku

Güncelleme Tarihi:

Göztepeye Gençer şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 12:35

Göztepe'ye Gençer şoku

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Ligi'nde yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Göztepe'ye Gençer Cansev'den kötü haber geldi.
Devre arasında Başakşehir'den kiralanan ve ikinci yarıdaki tüm maçlarda forma giyen tecrübeli stoperi kadroda tutmak isteyen yönetim, Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'nın bu oyuncuyu bırakmama kararıyla şoke oldu. Önümüzdeki sezon lig ve kupanın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecekleri için kadroyu geniş tutma kararı alan Avcı'nın Gençer'i hazırlık kampına götüreceği öğrenildi. Göztepe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Okan Buruk'un da bu gelişme üzerine yönetime, "Hazırlık kampına katılmayacak futbolcuyu istemiyorum. Başka alternatiflere yönelelim" dediği belirtildi. Okan Buruk'un stoper tercihini yabancı futbolcudan yana da kullanacağı ve Fransa liginden bir isimle anlaştığı ifade edildi.
Bu arada yönetimin yollarını ayırma kararı aldığı, Laminne Diarra, Björn Vleminckx, Leroy George, Robert Maah, Gökhan Değirmenci, Kerem Şeras, Nahir Besara ve Alexander Cleyton'ın ardından Özgür İleri'yi de gözden çıkardığı bildirildi. Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden 34 maçın 18'in görev yapabilen 29 yaşındaki futbolcunun yerine Karabüksporlu Murat Akın'ın üzerinde durulduğu bildirildi.
Göztepe'de geleceği belirsizliğini koruyan sağ bek Serkan Kurtuluş'la ise bu hafta masaya oturulacak. Sarı kırmızılılardan önümüzdeki sezon 900 bin TL para alacak oyuncudan indirim yapması istenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!