Göztepe'de Pektemek iddiası

Güncelleme Tarihi:

Göztepede Pektemek iddiası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 14:50

Göztepe'de Pektemek iddiası

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkmaya hazırlanan Göztepe'nin Beşiktaş'tan gönderilmesi gündemde olan golcü Mustafa Pektemek'le ilgilendiği iddia edildi.
Osmanlıspor'dan forvet Umut Nayir'e sözleşme imzalatıp, Malili golcü Kone ile prensipte el sıkışarak forvet hattını güçlendiren Göztepe'de teknik direktör Okan Buruk'un deneyimli santfor Mustafa Pektemek'i de takımında görmek istediği ileri sürüldü. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çeken 28 yaşındaki golcü, son olarak kasık fıtığı ameliyatı nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına katılmadı.
Beşiktaş'la 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Pektemek, kulübünden yeni sezon için 1.6 milyon Euro garanti ücret alacak. Göztepe'nin deneyimli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istediği, İzmir ekibinin transferin gerçekleşmesi için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade edildi.
Geçen sezon ligde 4, kupada ise 7 karşılaşmada görev alan Mustafa, sadece 1 gol atabildi. Sakaryaspor'da profesyonel olup Gençlerbirliği'nde yıldızı parlayan golcü oyuncu, 2011-12 sezonundan bu yana Beşiktaş formasını giyiyor. Mustafa, Süper Lig'de toplam 41 gol kaydetti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!