Gözler Avrupa Kupaları'nda

Güncelleme Tarihi:

Gözler Avrupa Kupalarında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2001 00:00


Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, UEFA Kupası'nda da yarı final rövanş karşılaşmalarında heyecan yarından itibaren başlıyor. Galatasaray, 3-2'nin rövanşında İspanya'nın Real Madrid takımı ile Madrid'de karşılaşcak.
Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, geçen kupanın şampiyonu Real Madrid ile 18 Nisan Çarşamba günü başkent Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda yapacak. Karşılaşma, Star TV tarafından naklen yayınlanacak. Galatasaray, İstanbul'daki ilk maçı 3-2 kazanmıştı.

Sarı kırmızılı takıma her türlü galibiyet, beraberlik ve 1-0, 2-1 haricindeki bütün tekfarklı yenilgiler yarı finali getirecek. İlk maçtaki 3-2'lik skor Madrid ekibi lehine tekrarlanırsa maç uzatmaya gidecek.

Günün diğer çeyrek final mücadelesinde ise Almanya'nın FC Bayern Münih ile İngiltere'nin Manchester United takımları, Münih Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan FC Bayern Münih'in avantajlı çıkacağı maç, Teleon'dan canlı olarak ekrana gelecek.

Ligde yarın yapılacak diğer çeyrek final rövanş maçlarında ise Deportivo La Coruna (İspanya)-AFC Leeds United (İngiltere) (0-3) ve Valencia CF (İspanya)-Arsenal (İngiltere) (1-2) mücadele edecek. Bu maçlardan La Coruna'daki karşılaşma Teleon, Valencia'daki ise Star TV'de naklen verilecek.

Ligdeki tüm karşılaşmalar, Türkiye saatiyle 21.45'de başlayacak. Ligin 2-3 ve 9-10 Mayıs günlerinde yapılacak yarı finallerinde, yarınki maçların galipleri ile 18 Nisan Çarşamba gününün galipleri, kendi aralarında eşleşecekler.

UEFA KUPASI
Öte yandan UEFA Kupası'nda da yarı final rövanş maçları, 19 Nisan Perşembe günü Almanya ile İngiltere'de yapılacak ve finalist 2 takım belli olacak.

İlk maçta 5-1 yenilen FC Kaiserslautern, İspanyol rakibi Alaves önünde Türkiye saatiyle 21.30'da final arayacak. İlk maçta golsüz berabere kalan FC Liverpool (İngiltere) ile FC Barcelona (İspanya) takımları, Liverpool kentindeki Anfield Road Stadı'nda Türkiye saatiyle 22.00'de karşı karşıya gelecekler.

UEFA Kupası'nda final maçı ise 16 Mayıs Çarşamba günü Almanya'nın Dortmund kentinde yapılacak. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!