Göz ameliyatı olmak istiyorum

Merhaba sevgili ablacığım benim derdim sağlıkla ilgili, bana bu konuda yardım edeceğinizi umuyorum. Ben 35 yaşında, evli ve 3 çocuk annesiyim.

Benim sorunum gözlerimle. Ben miyopum ve gözlük kullanıyorum. Bu durumdan çok rahatsızım. Türkiye'ye gelip lazerle ameliyat olmak istiyorum. İzmir'de ya da İstanbul'da hiçbir doktor hakkında bilgim yok. Biliyorsunuz göz en önemli organlarımızdan biri. Eğer bana tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor ya da hastane varsa çok sevinirim. Cevabınızı biran önce verirseniz sevinirim.

MÜNİH'TEN A.G.



Sevgili okurum bilmez miyim, göz elbette ki insanın en önemli uzvu... Dünyaya açılan penceresi. Miyopu belki çok ciddi bir göz sorunu değil ama sonuçta özellikle gençleri gözlüğe bağımlı olmak çok üzebiliyor. İleri yaşlarda ise, estetik kaygısı azalsada bu defa yakın gözlüğü kullanma zorunluğu ortaya çıkınca bu defa hem yakın, hem uzak gözlüğü kullanma arasında insan şaşkına dönüyor. Tıpkı benim gibi astiğmat sorunum nedeniyle sürekli gözlük kullanmam şart. Ama bir yandan da yakın gözlüğüm olmadan okuyamıyorum. Her an herdakika gözlüklerimi kaybediyor etrafı talan ediyor, sinir hastası oluyorum. Gençler lens kullanıyorlar ama onu da düşürüyorlar, yüzerken dalgalara kapılıp gidiyor her sabah tak her akşam çıkar. Ucuz bir şey de değil. Bakım ilaçları şu bu... Şimdi bu lazer ameliyatıyla miyopiden kurtulma fırsatı gerçekten inanılmaz bir şey. Ama ciddi bir sağlık kuruluşu olması çok çok önemli. Bazı yerlerde artık bu işi turnike usulü yapmaya başlamışlar. Hastalar kuyruğa giriyormuş neredeyse. Sizin için araştırdım. İzmir'deki bir doktor arkadaşımadanıştım. Orada bilinen en iyi göz merkezi Kaşkaloğlu Göz Merkezi imiş. Telefonu: 0 232 465 05 05. İstanbul'da bildiğim iki iyi merkez var; doktorlarına çok güvendiğim bu iki merkezden biri Levent'teki Acıbadem Göz. Telefonu: 0 212 284 90 90. Diğeri ise Kadıköy yakasında, Bağdat Caddesi'ndeki Veni-Vidi Göz Sağlığı Merkezi. Telefonu: 0 216 411 20 50. Hepsi de çok iyi uzmanlarla çalışan bu merkezlere başvurup danışabilirsiniz. Tabii burada her türlü göz sorunu için de yardımcı olabiliyorlar. Size sağlıklı günler dilerim.
Yazarın Tüm Yazıları