Gori: Terim'in kalması bizi mutlu edecek

Güncelleme Tarihi:

Gori: Terimin kalması bizi mutlu edecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2001 00:00

Haberin Devamı

Fiorentina Kulübü Başkanı Vittorio Cecchi Gori, "Türk teknik direktör ile şampiyonluk kazanmak istiyorum. Terim’in kalması bizi mutlu edecek" dedi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Cecchi Gori, bu yıl için Şampiyonlar Ligi’ne kalmalarının kendisi için yeterli olacağını söylerken, "Fiorentina bu şekilde daha güzel. Oyunuyla statlarda bize zevk veriyor" diye konuştu.

Teknik Direktör Fatih Terim ile kısa zamanda görüşeceklerini ve anlaşacaklarını ifade eden Fiorentina başkanı, Terim’in sadece kazanmak olan felsefesini artık anladıklarını, aralarında hiçbir problemin olmadığını belirtti.

Juventus maçı ile bir başlangıç yapacaklarını öne süren Cecchi Gori, "Kulübü satmayı hiç düşünmedim. Tam tersine ileride oğluma bırakacağım. Terim’in istediği spor tesisi ile ilgili herhangi bir sorun yok. Resmi karar da bir ay içinde açıklanıp, çalışmalar başlayacak. Toldo ve Rui Costa da takımda kalacaklar" dedi.

Başkan Gori, taraftarlardan sabırlı olmalarını isterken, "Fiorentinalı taraftarlar anlamak zorundalar ki, biz zor bir havuzun içindeyiz. İtalya Ligi çok acımasız. Türkiye’deki gibi sadece İstanbul takımlarının hareket ettiği, diğerlerinin 3. lig takımı olarak kaldığı bir lig değil" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!