Görevden dönen itfaiye devrildi

Güncelleme Tarihi:

Görevden dönen itfaiye devrildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2007 02:04

Başkent’te, görevden dönen itfaiye aracının devrilmesi sonucu üç itfaiyeci yaralandı. Yenimahalle Şentepe’de Süleyman Demirtaş’ın kullandığı 06 AG 8413 plakalı itfaiye aracı, Çiğdemtepe Endüstri Meslek Lisesi’ndeki yangına müdahale ettikten sonra dönüşe geçti.

Araç, Pamuklar mahallesinde Seval Caddesi’ne geldiğinde, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi ve park halindeki üç araca çarptı.

DURUMLARI İYİ

Kazada, sürücü Süleyman Demirtaş ile itfaiyecilerden İsmet Arslan ve Mehmet Bileşir yaralandı. Belediye İtfaiye Daire Başkanı Faruk Kurutuz da incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine geldi. Kurutuz, GATA, Hacettepe ve İbni Sina Hastanelerine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Lisede maddi hasar var

Yenimahalle’de bir lisede çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yenimahalle’deki Çiğdemtepe Endüstri Meslek Lisesi’nin ahşap işleri bölümünde, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiyenin kısa sürede müdahale ettiği yangında, öğrencilerin yaptığı okul sıraları yandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!