Gönüllüler Derneğinden "Bir Kitap Bin Gülücük Projesi’’ne Destek

Güncelleme Tarihi:

Gönüllüler Derneğinden Bir Kitap Bin Gülücük Projesi’’ne Destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 12:25

ADIYAMAN KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ‘BİR KİTAP BİN GÜLÜCÜK’ PROJESİNE SİNCİK GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN KİTAP DESTEĞİ.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin başlattığı ‘Bir Kitap Bin Gülücük’ projesine Sincik Gönüllüleri Derneği’nden kitap desteği verildi.
Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği tarafından yürütülmekte olan “Bir Kitap Bin Gülücük Projesi” sosyal sorumluluk projesi Sincik İlçe Hastanesinde hayata geçirildi. Proje kapsamında Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı sağlık tesislerinde hastaları ziyarete gelen ziyaretçilerin kendi hastalarına kitap getirmesi ve bu kitapların hastanelerde bulunan stantlarda toplanması sağlanacak. Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi bu proje kapsamında hasta ziyaretinde bulunarak kampanyaya kitap desteği sağladı.
Hastane Müdürü Yusuf Demir, projenin amacını anlatarak, “Projenin amacı kitap okuma sevgisini arttırmak ve kitap ihtiyacı olan çocuklarla kitapları buluşturmak olarak belirlenmiştir. Sincik Devlet Hastanemizde bağışlanan kitaplardan uygun olanlar çocuklara ulaştırarak, "Bir Kitap Bin Gülücük Projesi" hayata geçirilmiş olacaktır. Projeye desteklerini sunan Sincik Gönülleri Derneği Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
Gönüller Derneği Şube Başkanı Hüseyin Meriç, yürütülmekte olan projenin sosyal sorumluluk yönünden çok önemli olduğunu belirtti, "Kampanyaya dernek olarak katkı sağlamamız bizim için bir vatandaşlık borcudur. Toplum duyarlılığı ve paylaşımcılığın amacına hizmet ettiği ve sonuçların Türkiye’de birçok il ve ilçelerde, köylerde okumakta olan çocuklara kitapların ulaşması açısından kampanya yürütücüsü Hastane ve yönetimine, duyarlı vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!