Gong dördüncü kez vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Gong dördüncü kez vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2015 14:34

Ankara Alışveriş Festivali'nin dördüncüsü önceki akşam vurulan gongla başladı. Ülkeyi üzüntüye boğan terör olayları nedeniyle festivalin açılışı Kızılay Alışveriş Merkezi önünde sade bir törenle gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali, Kızılay Alışveriş Merkezi’ndeki gong töreni ile başladı. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Festival İcra Kurulu Komisyonu Başkanı Yüksel Tavşan, komisyon üyelerinin katıldığı açılış töreninde geçen yılın Porsche talihlisi Çubuklu Besici Ali Yalçın da hazır bulundu. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, son dönemde yaşanan terör olaylarını hatırlatarak, “Teröre prim vermedik. Bu yüzden festivalimizi iptal etmedik. Sadece festivalde yer alan eğlence etkinliklerini kaldırdık” dedi. Bezci, her yıl olduğu gibi bu yıl da festival kapsamında Bankalararası Kart Merkezi ve Milli Piyango ile birlikte düzenleyecekleri çekilişle belirlenen talihlilere 5 adet lüks otomobil hediye edeceklerini belirtti.

İHTİYACI OLANA ÇIKSIN

Haberin Devamı

Geçen yılın talihlisi Ali Yalçın da, kazandığı lüks arabayı satarak kendisine bir ev, oğluna ise bir araba aldığını anlattı. Yalçın, “İnşallah araba bu sene de ihtiyacı olan birisine çıkar. En çok istediğim bu” temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından ATO Başkanı Salih Bezci, ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan, ASF Komisyon üyeleri ile 2014 yılı ASF talihlisi Ali Yalçın ile birlikte Kızılay Alışveriş Merkezi önünde gonga vurarak festivalin başladığını ilan etti. Tören ışık gösterileriyle sona erdi. 13 Eylül'de sona erecek festivalde banka kartı ya da kredi kartıyla alışveriş yapan herkes her 50 TL'lik harcaması karşılığında 5 lüks otomobilden birini kazanma şansı elde edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!