Gollü maç Manisaspor'un

Güncelleme Tarihi:

Gollü maç Manisasporun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 22:14

PTT 1. Lig'de iki takımın da 10 kişi tamamladığı müsabakada Manisaspor, Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Emin Yıldırım, Muhammet Yumak
Manisaspor: İhsan Poyraz, Fuchs, Hikmet Balioğlu, Ali Fırat Okur, Hüsnü Başkurt, Murat Gürbüzerol (Dk. 89 Murat Tosun), Hakan Turan, Bekir Yılmaz, Perovic, Umut Sözen (Dk. 75 Eray Ataseven), Simonek (Dk. 44 Ümit Yasin Arslan)
Mersin İdmanyurdu: Mahmut Bezgin, Ali Tandoğan (Dk. 81 Eren Tozlu), Efe Halil Özarslan, Mitrovic, Anıl Karaer (Dk. 59 Adem Güven), Güven Varol, Lawal, Mahmut Temür (Dk. 45+5 Veli Acar), Murat Ceylan, Kenan Şahin, Nduka
Kırmızı kartlar: Dk. 42 Ali Fırat Okur (Manisaspor), Dk. 45+3 Lawal (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar: Dk. 9 Hüsnü Başkurt, Dk. 44 Ümit Yasin Arslan, Dk. 47 Umut Sözen, Dk. 90 Hikmet Balioğlu (Manisaspor)
Goller: Dk. 27 Bekir Yılmaz, Dk. 49 Perovic, Dk. 52 Murat Gürbüzerol (Manisaspor), Dk. 9 Lawal (penaltıdan), Dk. 45+1 Anıl Karaer (Mersin İdmanyurdu)

Karşılaşmanın 42. dakikasında yaptığı faulün ardından Manisasporlu Ali Fırat Okur'a direkt kırmızı kart gösteren Abdullah Yılmaz'a tepki gösteren Manisasporlu taraftarlar, Mersin İdmanyurdu'nun attığı golden sonra yedek kulübesi önünde sevinen rakip takım futbolcularına yabancı maddeler attı. Sahaya atılan pet şişelerden birini tribünlere doğru fırlatan Lawal, 36. dakikadan sonra bir kez daha sarı kartla cezalandırılınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Özdeş: "ikinci devrede oyuncularımız kararlılığını ve istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar"

PTT 1. Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden Manisaspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, "İkinci devrede oyuncularımız kararlılığını ve istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar" dedi. Özdeş, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakadan 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını, kötü başladıkları karşılaşmanın ilk yarısını mağlup tamamladıklarını söyledi. Maçın ilk yarısının istedikleri gibi geçmediğini kaydeden Özdeş, şöyle konuştu:

"Ancak ikinci devrede oyuncularımız kararlılığını ve istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar. İki devre siyah ve beyaz gibiydi. Beni daha fazla ilgilendiren oyuncularımızın ikinci devreye enerjik olarak çıkması. Bu maçı unuttuk, yoğun bir maç programımız var. Yarın Orduspor maçı hazırlıklarına başlayacağız."

Özdeş, daha önce söylediği gibi hakemlere güveninin sürdüğünü belirterek, "Kötü oyunumuzu hakeme bağlamamak lazım. El açıksa penaltıdır. Kırmızı kart gördüğümüz pozisyonda bence diğer oyuncumuz topa yetişebilirdi ama hakemlerimize güveniyorum" dedi. Taraftar sayısının az olmasının hatırlatılması üzerine Özdeş, "Manisa'nın dokusu biraz böyle. Her geçen hafta seyirci sayısını artıracağız, maça gelmeyenlerin de kalplerinin bizimle olduğunu biliyorum. Seyirci sayımız her hafta artacak, bu sayı bile stadı dolu hissettiriyor bize" diye konuştu.

Kutlu: "Bu müsabakanın ikinci yarısından dersler çıkarıp, yolumuza devam etmek istiyoruz"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise karşılaşmanın ilk yarısında oyunun hakimi olduklarını ve çok sayıda pozisyon ürettiklerini söyledi. Lawal'in atılmasıyla oyunun şeklinin değiştiğini kaydeden Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lawal, ben görmedim ama yapmaması gereken bir şey yapmış, bu konuda uyarı yapacağız. Lawal'in çıkmasının ardından zorunlu bir oyuncu değişikliği yaptık. İkinci yarıda pozisyon bulsak da rakibimize pozisyon verdik. İlk yarı çok olumlu geçti. İlk yarıdaki güzel oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Önümüzdeki maçlarda bu müsabakanın ikinci yarısından dersler çıkarıp, yolumuza devam etmek istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!