Golcüler nerede?

HER iki takımda da sakat oyuncular var. Ancak sorun yok. Hem Şenol Güneş hem de Bernd Schuster alternatifli kadrolar yaratarak, takım içi rekabeti üst seviye de tutuyorlar. Gelen gideni aratmıyor.

Haberin Devamı

Gencecik Mustafa ilk maçında Üstelik Beşiktaş’a çakıveriyor kafayı. Genç yaşlı demeden tüm oyuncularına fırsat verme cesaretini gösterebilen iki teknik adamı da kutlarım.
İki takımda da yaratıcı özelliği çok olan oyuncular mevcut. Dolayısıyla pozisyona girmekte zorlanmıyorlar. Tek sıkıntı son vuruşlarda. Az adamla rakip ceza sahasına girildiği için gol ayağı az. Kaleciden ve direkten dönen toplar defansta, defans oyuncularında kalıyor. Topu kaleye dürtecek adam yok. Son yıllardaki kalabalık, skora endeksli orta saha kalabalığı forvetten oyuncu eksiltiyor. Hop oturup hop kalkıyoruz ama gol sesi her geçen gün azalıyor.
Hilbert sağbekte iyi
Sakatların çokluğunda sağbeke iliştirilen Hilbert kötü durmuyor. Defansif olarak fazla hata yapmadığı gibi ofansta da etkili. Sadece bindirmelerle değil boş koşularla da rakip defansın arkasına sızabiliyor. Takıma daha ısınmamış olsa da Aurelio’nun varlığı Kartal’ın beklerini daha özgür kılıyor. Bu özgürlükten Ernst de nasibini almış olduğundan  ofanstaki katkısı her geçen gün artmakta. Tabata’nın da duran toplardaki başarısını gözardı etmeyelim. Bir de topları ezmekten vazgeçse astronomik fiatı yer çekiminde kalacak.

Haberin Devamı

Trabzon hak etti

BU güzel maçta galibiyeti hak eden taraf Trabzon’du. Beşiktaş’ın son dakikalardaki baskısına can siperane karşılık verdiler. Schuster’in Ernst ve Guti değişikliklerinin tek açıklaması Avrupa Ligi’nde oynanan maçın yorgunluğu olabilir. Yorgun da olsalar sahada kalmalıydılar..

BEĞENDiM

Trabzon’un mücadele gücünü ve kazanma azmini.

BEĞENMEDiM

Schuster’in geciken oyuncu değişikliklerini...

DİKKAT

Bu ligin favorisi yok. Her an her şey olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları