Gölbaşı'nda turnuva heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında turnuva heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 16:21

Gölbaşı'nda turnuva heyecanı

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Gazeteci Spor Yazarı Ömer Yılmaz 'Saygı ve Kardeşlik' futbol turnuvası start aldı.
Gölbaşı Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın başlangıç vuruşu ile start aldı.Turnuvanın başlangıç maçı Mahmatlı Mahallesi ile Park Eymir Mahallesi arasında gerçekleşti. Başlangıç maçına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşunu Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal ile birlikte yaptılar.
ÖNEMLİ OLAN KAYNAŞMA
Turnuvanın açılışına katılarak takımlara başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Önemli olan futbol değil kardeşliğin pekişmesi ve kaynaşmasıdır. Her şeyden önce dostluğu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman dostluk kazansın" dedi.Turnuvada şu sonuçlar alındı.
Mahmatlıspor-Parkeymir: 3-1, Bahçelievler-Seğmenler: 4-0, Oğulbey-Karaali: 3-5, Pazar TOKİ-Subaşı: 3-0, Koparan-Çayırlı: 8-0, Eymir-Halaçlı: 3-4.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!