Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 14:19

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikatı

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/ GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde yangın önleme, söndürme, depremde kurtarma ve doğal afet acil durum tahliye tatbikatı yapıldı.
Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Selim Kuşağlı, "Gerçeğinin yaşanmaması dileğiyle yangınlara, depremlere ve doğal afetlere karşı her zaman toplum, kurum ve fert olarak hazırlıklı olmalıyız. Yangınlara, depremlerde ve doğal afetlerde halkın her zaman can ve mal kaybının asgariye ye indirilmesi amaçlarımızla çaba gösterilmesi gerekmektedir. Bugün hastanemizde yapılan yangın ve deprem tatbikatı uygulamalı, eğitici, sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Bu tür olayların gerçek olmaması ve depremlerin ve doğal afetlerin yaşanmaması diliyor, bu tatbikatta emeği geçen hastane personelimize, Gölbaşı Belediyesi İtfaiye ekiplerine, 112 ambulans ekibine, yangın söndürme şirketi ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra yangın söndürme tüplerin kullanımı ve yangına ilk müdahale konularında tatbikat yapıldı. Ayrıca 3'üncü katta mahsur kalan bir hasta bir hasta itfaiye ekipleri tarafından yangından kurtarıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!