Göl ortasında jetboat üzerinde mutluluğa ‘evet’ dediler

Güncelleme Tarihi:

Göl ortasında jetboat üzerinde mutluluğa ‘evet’ dediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 14:37

Göl ortasında jetboat üzerinde mutluluğa ‘evet’ dediler

Haberin Devamı

Muhammed SIDAL/BEYŞEHİR,(Konya)(DHA)- BEYŞEHİR ilçesinde, nişanlı bir çift göl ortasında  jetboat üzerinde kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Göl üzerinde nikah defterine atılan imzalarla kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu.
Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Kendir, hemşire nişanlısı Fatma Uludağ ile Beyşehir Gölü üzerinde kıyılan nikah merasimi ile mutluluğa “evet” dedi. Beyşehir Gölü’nün en hızlı su aracı olan jetboat üzerinde gerçekleşen bu mutlu anlara yakınlarındaki gezinti yatı üzerinde nikah merasimini izleyen çok sayıda arkadaşı da tanıklık etti. “Evet” seslerinin ardından kıyılan nikaha çiftin arkadaşları alkışlarla destek verdi.

Nikahı kıydıktan sonra genç çifti kutlayan ve evlilik cüzdanını  veren Belediye Başkanı Murat Özaltun, çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Damat Kendir’in, nikahı gezinti yatında kıyma teklifi üzerine Konya’nın denizi olan Beyşehir Gölü üzerinde  bir farka imza atmak için jetboatta bu nikahı kıyma teklifinde bulunduklarını anlatan Özaltun, “Çiftimize bu teklifimizi geri çevirmediği için teşekkür ediyorum. Televizyon kanallarındaki haberlerde zaman zaman izliyoruz. Bazı çiftlerimiz evliliklerini deniz ortasında, havada, su altında veya paraşütte yapıyor. Beyşehir Gölü’nde daha önce bir gezinti yatımızda nikah kıymıştık ama Belediyemize ait jetboatumuzda böyle bir nikahı ilk kez kıyıyoruz. Dolayısıyla Konya’nın denizi üzerinde farklı bir adrenalini de yaşamış oldular. 3,5 yıllık belediye başkanlığım süresinde ilk kez bir jetboat üzerinde  nikah kıyıyorum. Ben ömrüm boyunca bu nikahı unutmayacağım, çiftimiz ve bu mutlu anlara tanık edenlerin de unutacaklarını sanmıyorum. Nikah boyunca hep beraber gülüyorduk, inşallah onların ve ülkemizin huzuru ve mutluluğu hep daim olsun.”diye konuştu.

Göl ortasında evliliğe “evet” diyen, mutluluğu  ve yaşadığı heyecan gözlerinden okunan gelin Fatma Uludağ, düzenlenen organizasyon nedeniyle teşekkür ederken damat Mehmet Kendir de, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi. muhteşem manzarası ile davetlilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluk anlarını ölümsüzleştirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!