Gökten sanki aşk yağdı

Güncelleme Tarihi:

Gökten sanki aşk yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2009 00:00

Ankara Koçak Uluslararası Binicilik Kulübü Tesisleri’nin açılışında sevgilisi için “gökten inme” bir evlenme teklifi yapan Kaan Demirağ, Atan’ı duygulandırırken, herkes şaşkına döndü.

Haberin Devamı

HD Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Nur Atan’a eşine az rastlanır bir teklifte bulundu. Kiraladığı özel uçaktan atlayan paraşütçünün açtığı “Nur benimle evlenir misin?” pankartını gören Nur Atan, bu sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Ödül töreninde
Koçak Uluslararası Binicilik Kulübü Tesisleri’nin açılışında gerçekleşen evlenme teklifi ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Kulübün engelli atlama binicilik yarışmasının ödül töreninden sonra yapılan teklif, izleyicilere de duygusal anlar yaşattı. Onu şaşırtmak istedim.Sevgilisi için çok özel bir evlilik teklifi yapmak istediğini belirten Demirağ, “Onun çok şaşırmasını istiyordum”dedi.

Sıcak havanın tadını çıkarttılar

Açılış yarışına Türkiye’nin dört bir yanından gelen biniciler katıldı. Çok sayıda başkentlinin takip ettiği açılış yarışlarına katılanlar arasında eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de vardı.

Haberin Devamı

Sürpriz için tur attı

Birincilik kupası uçaktan atlayan paraşütçüler tarafından getirildi.Daha sonra Demirağ’ın aşk ilanı taşıyan pankartları paraşütcüler tarafından açıldı.Demirağ beyaz atını dört nala koşturdu.Sonra Nur Atan piste çağrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!