Göktaş ve Bilkay ailesinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Göktaş ve Bilkay ailesinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 11:38

Göktaş ve Bilkay ailesinin mutlu günü

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş ve Nejla Göktaş çiftinin oğlu Oğuzhan Göktaş ile Haluk-Tülay Bilkay çiftinin kızları Aybike, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.
Mersan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün merasimine  Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay sivil toplum örgütleri, bürokratlar, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda belediye personeli katıldı. Katılımın yüksek olduğu düğün töreninde çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, katılımcılar da genç çiftlere mutluluklar diledi.
Düğün töreninde nikâh akdini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gerçekleştirdi. Nikâh akdi sonrası yaptığı konuşmada genç çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Saygılı, “Genç çiftlerimize bir ömür boyu huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi. Damat babası Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş'ta katılımcılara, mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!