Gökoğlu: "Biz süper lige çıkarsak, Adana çıkmış olacak"

Güncelleme Tarihi:

Gökoğlu: Biz süper lige çıkarsak, Adana çıkmış olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 12:04

Gökoğlu: "Biz süper lige çıkarsak, Adana çıkmış olacak"

Haberin Devamı

ADANA(DHA) TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, 2. Başkanı İmam Gazali Hiradağı ile Başkan Vekili Şentürk Çalık ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret ederek kulübün çalışmaları ve transferler hakkında bilgi aktardı.
Gökoğlu, göreve geldiklerinde ateşten bir gömlek giydiklerinin farkında olduklarının altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi takımımız geçen yıl çok zor bir sezon geçirdi. Biz göreve geldiğimizde de yeni bir yapılanma sürecine gittik. Tüm kadroyu baştan aşağı değiştirdik. Teknik kadronun başına Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Giray Bulak hocayı getirdik. Adana'mızın yetiştirdiği bir değer olan, Orhan Kaynak hocamızı yardımcılığına getirdik. Takımımızı hedefe ulaştıracağına inandığımız futbolcuları kadromuza katmaya devam ediyoruz. Adana Demirsporlu taraftarların bizden beklentilerini biliyoruz. Uzun senelerin özlemi olan şampiyonluğu bu sezon kucaklayacağız. Adana için bir şans olan Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'ın geçmişte olduğu gibi bu yılda desteğini arkamızda hissedeceğimizden kuşkumuz yok."
Ataşbak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüplere her koşulda desteklerinin süreceğini söyledi.
Kulüplere destek olmanın asli görevleri arasında bulunduğunu  ifade eden Ataşbak,  karşılaşmalarda oturma düzeni, engellilerin rahat maç izlemeleri ve diğer sosyal donatıların eksiklerini giderdiklerini kaydetti.
Ataşbak, ayrıca kentin her iki profesyonel takımına aynı mesafede olduklarının altını çizerek Adana Demirspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Gökoğlu, üzerinde “Ataşbak" yazılı Demirspor formasını İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a armağan etti.
DHA(AP)13.7.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!