Gökhan Ünal'ın köprücük kemiğine platin takıldı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ünalın köprücük kemiğine platin takıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2006 12:35

Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ın pazar günü oynanan Bursaspor maçında kırılan köprücük kemiğine, bu sabah 2 saat süren ameliyat sonucu platin takıldı. Gökhan Ünal'ın geçirdiği operasyon sonucu, sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklandı.

Genel Menajer Süleyman Hurma, kulüp doktoru Ahmet Çağlar'la birlikte İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne giden Gökhan Ünal'ın önce Prof.Dr.Ömer Taşer ve ekibi tarafından muayene edildiğini söyledi. Kontrol sonucu Gökhan'ın sol köprücük kemiğine platin takılmasının kararlaştırıldığını belirten Süleyman Hurma, şöyle konuştu: “Gökhan, hastaneden taburcu edildikten sonra bir süre istirahat edecek. Yaklaşık 3 hafta sonra da antrenmanlara başlayacak. Gökhan'ın 1 ay sonra da maçlara çıkabileceği bildirildi. Kendisine kulüp adına, “geçmiş olsun“ dileklerimizi ilettik.“

FIRTINADA ANTRENMAN

Öte yandan Kayserispor, Ankaraspor hazırlıklarını bu sabah Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde sürdürdü. Çıkan fırtına yüzünden tesislerdeki bazı ağaçlar kırıldı. Antrenman sahalarındaki panolar ve bez afişler, fırtına sırasında uçtu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!