Gökhan Ünal Rusya'yı istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ünal Rusyayı istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2008 12:31

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, başka bir takıma transfer edilmesi düşünülen Gökhan Ünal için Rusya'nın Rubin Kazan takımı ile prensipte anlaştıklarını hatırlattı.

Gökhan için geri sayım

Yönetimin anlaşmasının ardından Gökhan'ın Rusya tamımı ile görüştüğünü ifade eden Şahin, "Rusya takımı ile Gökhan'ın transferi için prensipte anlaşmıştık, ancak Gökhan, bize Rusya'ya gitmek istemediğini bildirdi. Şimdi başka bir takım arayacağız. Gökhan'ın gitmek istediği takımla biz de anlaşmaya çalışacağız" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalde kuraların çekildiğini ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile eşleştiklerini anımsatan Yücel, şunları kaydetti:
"Fortis Türkiye Kupası'nda eşleştiğimiz takım çok önemli değil. Bizim için kurada hangi takımın çıktığı önemli değil. Kupada final oynamak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Ligde de en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Kendi sahamızda yenilgimiz yok. Kupa maçından sonra konuk edeceğimiz Beşiktaş'ı da yenerek yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Lider ile aramızdaki puan farkı çok fazla değil. Ligin üst sıralarını zorlayacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!