Gökhan Ünal konusuna son noktayı Mamur koydu

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ünal konusuna son noktayı Mamur koydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2008 12:08

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusuna, ara transferin bitmesiyle son noktayı koyduklarını, her iki oyuncunun uzun yıllar Sarı-kırmızılı ekibe hizmet edeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Anadolu takımlarının güçsüz bırakıldığını belirten Mamur, "Oyuncularımızın kafasını karıştıran bazı kulüpler ile menajerler yüzünden Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusu buraya kadar geldi. Mehmet Topuz'la hiç bir sorunumuz yok ve Kayseri'yi çok seviyor. Gökhan'ın yaptıklarını gençliğine veriyoruz. O bizim evladımız. 2011 yılına kadar da mukavelesini uzatıp, bize uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum" dedi.

Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda tam bir yıldır hem iki genç oyuncunun hem de Kayserispor kulübünün planlı ve programlı olarak baskılandığını, elindeki yıldız oyuncuların gerek medya gerekse bazı kulüplerin demeçleri yüzünden rahatsız edildiğine dikkati çeken kulüp başkanı Mamur, sözlerini şöyle sürdürdü.

"Transferin de bir raconu bir ahlakı vardır. Teklifte bulunursunuz, size bir yanıt verilir ve ona göre hareket edersiniz. Ama öyle olmadı. Medya bile 'Bu oyuncuların Kayseri'deki işi ne?' gibi, ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar alan kulübümüzü küçük göstermeye çalıştı. Hatta işi bu oyuncular üç büyüklerde olursa A milli takımda rahat oynarlar diye yazacak ve yorumlayacak kadar öteye gittiler. Şimdi soruyorum, Kayserispor Süper ligin zirvelerine oynayan takımlarından biri değil midir? Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal şu anda Kayserispor'un futbolcusu olarak A milli takım kadrosunda değil midir? Anadolu futbolunun gelişmesi için Anadolu takımlarının elinde yıldız oyuncu bulundurma hakkı yokmudur? Anadolu takımlarını güçsüz bırakma, ligin sadece üç büyük hemogonyasında oynanması için üzerimize bu kadar gelinmesi, oyuncularımızın strese sokulması, bir kentin gündeminin böyle değiştirilmesi doğru mudur? Kulübümüzü ve oyuncularımızı strese sokup kafasını karıştıranlar şimdi nerede? Biz kimseye zorla oyuncu satmıyoruz. Fiyatta kızıştırmıyoruz. Diyoruz ki; oyuncularımızı vermek istemiyoruz. Almak istiyorsanız, hem bizi hem oyuncularımızı ikna edeceksiniz, uçuk fiyatlar ödeyeceksiniz. Yoksa aradan çekileceksiniz, ortalığı karıştırmayacaksınız."

Haberin Devamı

"GÖKHAN'A RUS TAKIMINI BİZ DEĞİL MENAJERİ BULDU"

Haberin Devamı

Transfer döneminin bitmesiyle birlikte rahat bir nefes aldıklarını ve her şeyin yoluna gireceğini, Mehmet Topuz'la hiç sorunlarının olmadığını, Gökhan Ünal'dan da eskiden olduğu gibi yararlanacaklarını söyleyen Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Rubin Kazan takımını biz bulmadık. Gökhan Ünal'ın menajeri buldu. Bize öneride bulundu, kulüp olarak bonservis bedelini belirledik. Sonra Gökhan Ünal bu kulübe gitmek istemediğini söyledi. Gökhan'a Rusları menajeri Birol Altıparmak buldu yoksa biz nereden bilelim Rus kulübü. Gökhan Ünal bir yanlışlık yaptı onu da gençligine, tecrübesizliğine verdik. Tolunay hoca'da onu affetti. Kendisine beyaz bir sayfa açtık. Onun bize saygısı bizim de ona sevgimiz var. Kendisinden uzun yıllar yararlanacağız. 2011 yılına kadar da mukavelesini uzatacağını sanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

"KİMSEYE SÖZ VERMEDİK"

Kayserispor başkanı Mamur, "Ara transferde Kayseri Erciyesspor, kulübümüzün alt yapısından gelecek vaad eden Ekrem'i aldık. Şimdi Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için, sezon bitimine söz verdiler diye yazılıyor. Kimseye sözümüz filan yok. Bunların hepsi uydurma ve spor kamuoyunu oyalama. Gerisi laf-ı güzaf " diye sözlerini bitirdi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!