Gökhan Gönül özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2012 21:27

Fenerbahçe'nin futbolcusu Gökhan Gönül, Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra örnek bir davranışta bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşma içinde Gençlerbirliği'nden Jimmy'yi ittiği için panoya çarptığını söyleyen Gökhan Gönül, "Jimmy'den özür diliyorum, bir pozisyonda taç için topu vermedi ben de ittim. Kendisinden ve sporseverlerden özür diliyorum. Şimdi yanına gidip Jimmy'den de özür dileyeceğim. Bana yakışmayan hareketler yaptım" ifadelerini kullandı.

Saracoğlu'nda Fenerbahçe resitali

Gökhan Gönül maçtan sonra yayıncı kuruluşun mikrofonlarına Jimmy'den özür dilemek için açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

JIMMY'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Fenerbahçe'ye 4-1 yenilen Gençlerbirliği'nin futbolcusu Jimmy Durmaz, 1-1'den sonra oyundan düştüklerini ve farklı mağlup olduklarını söyledi.

Jimmy Durmaz, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını kaydederek, “1-0 öne geçtik, farkı arttırmak için şanslar yakaladık. Ancak 1-1'den sonra oyundan düştük ve oyunun kontrolünü Fenerbahçe aldı. Sonuçta farklı yenildik” diye konuştu.

Taç atışı sırasında kendisini iten Gökhan Gönül'ün maçtan sonra özür dilediğinin belirtilmesi üzerine Jimmy Durmaz, “Gökhan ile bir pozisyon yaşadık, ancak futbol bu. Oyun içinde bir şeyler yaşanıyor. Gökhan soyunma odasına da geldi ve özür diledi. Kesinlikle ona kırgın değilim. Olayı unuttum” şeklinde konuştu.

Lekic ise kötü oynadıklarını vurgulayarak, “Zor bir müsabakaydı, kötü oynadık. Maça iyi başlamıştık ve 1-0 öne geçtik. Ancak 44. dakikada golü yedik. Ondan sonra oyunun kontrolü tamamen Fenerbahçe'ye geçti. Bilmiyorum ne oldu, sonra 4-1 kaybettik. Bu maçı unutmamız lazım. Önümüzde Trabzonspor maçı var” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!