Gökdeniz'siz Trabzon, Kartal'a karşı

Güncelleme Tarihi:

Gökdenizsiz Trabzon, Kartala karşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2008 11:55

Turkcell Süper Lig'in 26. haftasına lider olarak giren Beşiktaş, yarınki Trabzonspor karşılaşmasını da kazanarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Trabzonspor'u 101. kez karşı karşıya getirecek mücadele, yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde öğle saatlerinde kampa girecek siyah-beyazlılar, akşam da son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

“Kara Kartallar”da sakatlıkları süren Edouard Cisse ile İbrahim Kaş, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Kadroya alınması beklenen Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld ile ilgili kararı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek.

Siyah-beyazlıların, Trabzonspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Baki (Schildenfeld), İbrahim Üzülmez, Holosko, İbrahim Toraman, Delgado, Tello, Bobo ve Nobre

NOBRE, GÖKHAN ZAN VE SERDAR ÖZKAN CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta, 3 futbolcu, Trabzonspor ile yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Gökhan Zan ve Serdar Özkan, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, İSTANBUL'DA GALİBİYET ARIYOR

Turkcell Süper Lig'de, yarın deplasmanda  Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'da galibiyet  arayacak. Son 2 sezonda 1-0 ve 3-2'lik galibiyetlerle Beşiktaş deplasmanından  dönen bordo-mavililer, yine rakibi karşısında 3 puan alarak sahadan  ayrılmak istiyor.

Karadeniz ekibinin yarınki maça Tolga Zengin, Tayfun, Erdinç, Çağdaş,  Moawad, Hüseyin, Ayman, Serkan, Yattara, Umut ve Barış 11'iyle çıkması  bekleniyor.

Rubin Kazan Kulübü'ne transfer olan Gökdeniz'in yerine geçen haftaki  Kasımpaşa maçında olduğu gibi Barış görev yapacak. Karadeniz ekibinde Tolga Seyhan ile Çağdaş Atan kart sınırında  bulunuyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!