Gökdeniz'li Rubin lider

Güncelleme Tarihi:

Gökdenizli Rubin lider
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 20:57

Bu hafta ikinci yarısı başlayan Rusya Primier Futbol Ligi'nde temsilcilerimizin takımları çıktıkları deplasmanlardan galip ayrılırken, geçen yılın şampiyonu Rubin Kazan ekibi liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Temsilcilerimiz Gökdeniz Karadeniz, Hasan Kabze ve Türk sporseverlerin Galatasaray'dan tanıdığı Tomas'ın forma giydiği Kazan ekibi bu hafta çıktığı iki lig karşılaşmasından da galip ayrıldı. Haftaiçi maç eksiğini tamamlamak için çıktığı Khimki deplasmanında attığı 3 golle üç puanını hanesine yazdırıp liderlik koltuğunu FC. Moskova'nın elinden alan Rubin, bugün çıktığı Kril Sovetov deplasmanından da 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Gökdeniz her iki karşılaşmada da 90 dakika forma giyerken, Hasan Kabze, Khimki'de son 15 dakikada bulduğu forma şansını bugünkü karşılaşmada bulamadı. Rubin Kazan ekibi 13 karşılaşmadan topladığı 27 puanla Rusya Primier Lig'de ilk sırada yer alıyor.

CANER ERKİN, ZHİRKOV'U ARATMADI

Geçtiğimiz günlerde rekor sayılabilecek bir transfer ücreti ile İngiliz ekibi Chelsea'ye transfer olan CSKA Moskova ve Rusya Milli Takımı'nın yıldızı Yuri Zhirkov'un yerine kimin oynayacağı spor kamuoyunda tartışılırken, temsilcimiz Caner Erkin bugün ilk onbirde çıktığı Terek deplasmanında bu tartışmaya son noktayı koydu. Sahada kaldığı 79 dakikada ortaya koyduğu performans ve attırdığı golle giydiği formanın hakkını veren oyuncu daha sonra hocası Zico tarafından 1-1 süren karşılaşmada gol bulmak için forvet oyuncusu Maazou ile değiştirildi. Fakat Zico bu değişiklikle karşılaşmanın sonucunu değiştiremedi ve karşılaşma 1–1 tamamlandı. CSKA aldığı bu beraberlik ile maç eksiği olmasına rağmen puanını 20'ye çıkararak ligde 4. sıraya yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!