Gökdeniz: Trabzonspor'un sabretmeye ihtiyacı var

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz: Trabzonsporun sabretmeye ihtiyacı var
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 31, 2009 09:29

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen ve son günlerde Rusya Primier Ligi'nin en formda oyuncusu olarak gösterilen temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz, Rusların Türk futbolculara ilgi gösterdiğini söyledi.

Haberin Devamı

20. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Spartak Moskova'yı 3-0 yenerek liderliklerini sürdürdükleri maçın ardından DHA'nın sorularını yanıtlayan Gökdeniz, "Spartak bizim en önemli rakibimizdi. Deplasmanda oynamamız da bizim için dezavantajdı. Ama sahadan iyi bir skorla ayrıldık. Bizim için çok güzel bir sonuç oldu. Bu sene de iddiamızı devam ettirip şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Rusya'da oynayan Türk futbolcuların son dönemde performansının Ruslar tarafından da görüldüğünü belirten Gökdeniz, Rusya'da Türk futbolcularına bakış açısının iyi olduÄŸunu belirterek şöyle konuÅŸtu:Â

"Benim iyi olmam hem benim açımdan, hem de ülkem açısından iyi. Çünkü Türk futbolculara bakış açısı değişiyor. Ama bu takımla orantılı bir şey. Takım iyi oynayınca ben de iyi oynuyorum. Fatih Tekke de iyi oynayıp, goller atmaya başladı. Caner'in durumundan haberim yok. Belki Türkiye'ye dönecek, belki dönmeyecek. Hasan Kabze ise Spartak maçında forma şansı bulamadı."

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu ayrıca, "Türk oyunculara bakış açısı burada çok iyi. İnşallah bir kaç tane daha Türk futbolcusu Rusya'ya gelir" diye konuştu.

Gökdeniz ayrıca, Trabzonspor'un son dönemlerde aldığı başarısız sonuçlar üzerine takımın çok fazla eleştirilmemesi gerektiğini belirterek, "Taraftarlarımızın takıma sahip çıkması gerekiyor. Sonuçta hiç kimse Trabzonspor'un kötü olmasını istemez. Trabzon halkı için konuşuyorum. Hatta Türk futbolu için konuşuyorum. Trabzonspor iyi olduğu zaman Türk futbolu daha da iyi oluyor. Takımın başında değerli bir başkan bulunuyor. Yeni bir yönetim, yeni bir hoca ve yeni bir oluşum var. Ancak biraz sabretmek lazım. Taraftarımız inşallah o sabrı gösterir ve iyi bir şekilde desteklerler. Umarım bu kötü süreci atlatırlar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!