Gökdeniz için sıraya girdiler

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz için sıraya girdiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2007 15:25

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz Karadeniz'e dev talipler var. En ciddi ekip Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough.

Haberin Devamı

Gökdeniz dev takımları peşinden sürüklüyor. İngiltere’den Tuncay Şanlı’nın formasını giydiği Middlesbrough ile yine Ada temsilcileri BirminghamCity ve Manchester City, İspanya’dan Deportivo La Coruna ile Rusya’dan Rubin Kazan takımları Gökdeniz için sıraya girdi!

Ajansspor.com’un elde ettiği bilgiye göre, bu ekipler arasında en ciddi olan Tuncay’ın formasını giydiği İngiliz Middlesbrough ekibi. Ada temsilcisinin transferin gerçekleşmesi için Tuncay’ı da devreye soktuğu belirtiliyor.

Bu konuda ilk ciddi hamleyi yapan ekibin de yine, Türkiye ile Bosna Hersek milli takımları arasında Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan maçta Gökdeniz’i izlemek için stada bir temsilci gönderen Middlesbrough olduğu ifade edildi.

Maçta Gökdeniz’in son dakika hariç forma giymemesi nedeniyle hüsrana uğrayıp geri dönen Boro temsilcisinin, Tuncay’ın “Gökdeniz’i hafta sonundaki Galatasaray maçında takip edin” mesajı üzerine yeniden Türkiye’ye geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ajansspor.com’un aldığı bilgiye göre M’Boro’nun temsilcisi İstanbul’a geldi ve cumartesi gününü burada geçirecek. Maç günü ise Trabzon’a geçerek Gökdeniz’i tribünde gözlem altına alacak.

Fakat Middlesbrough gözlemcisi, tribünde Gökdeniz’i transfer gözlüğüyle takip edecek tek isim değil!

Deportivo La Coruna ile Rubin Kazan takımlarının ortak çalıştıkları bir futbolcu menajeri ve izleme komitesiyle Gökdeniz’i takibe aldığı, iki takımın ortak temsilcisinin de Avni Aker tribünlerinde Gökdeniz’i izleyecekleri kaydedildi.

Büyük maçta Gökdeniz’i takip edecek takımlar arasında en ısrarlı olarak gözüken Boro’nun, yıldız futbolcuyu ikna etmek için Milli takımdan arkadaşı olan Tuncay’dan da özel yardım alması nedeniyle transferde bir adım önde olduğu belirtiliyor.

Fakat tüm bu kulüplerin ortak amacının da Gökdeniz’i devre arasında renklerine bağlamak olduğu kaydediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!