Gökdeniz artık Rusya'da

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz artık Rusyada
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2008 09:52

Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'a transferi büyük ölçüde kesinleşen Gökdeniz Karadeniz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sert konuştu.

"Bir Gökdeniz gider, bin Gökdeniz gelir" diyen Şener, "Gökdeniz'i biz satmıyoruz. O kendisi gidiyor. Her futbolcunun boşluğu doldurulur" diye konuştu.

"GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"

Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, sürekli gitmek istediğini söyleyen Gökdeniz Karadeniz için sert konuştu. Şener, göreve gelirken kesinlikle Gökdeniz'i satma gibi bir düşünceleri olmadığını belirterek, "Rus kulübü bize teklif yaptığında, 'hayır' dedik. Ancak Gökdeniz ısrarla gitmek istediğini söylüyor. Hatta olayı 'Göndermezseniz ben de burada futbol oynamam' noktasına dahi getirdi. Ben de, 'madem o kadar gitmek istiyorsun, getir bir teklif git' dedim. Şu anda da Rus kulübüyle bu konuda görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

"TRABZONSPOR BİR FUTBOLCUYA BAĞLI KALMAZ"

Şener, Gökdeniz'i kendilerinin satmadığını, futbolcunun kendisinin gittiğini ifade ederek, "Gökdeniz'i gelen teklife rağmen elimizde tutsak bile oynamayacağı için Trabzonspor'a bir katkısı olmaz. Aklı transferde olan bir futbolcu takıma ne kadar katkı sağlayabilir. Transferine izin vermeyip, Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderseydik?. Herkes şunu bilmeli ki Trabzonspor gibi büyük bir camia hiçbir zaman bir futbolcuya bağlı kalmaz. Bir Gökdeniz gider bin tane Gökdeniz gelir. Trabzon'daki yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu transfer işleminin bitmesi için çalışmalar yapıyor. Biz de olayın bu noktaya gelmesini istemezdik. Göreve gelirken 'futbolcu satmayacağız' dedik, satmıyoruz da. Çünkü Gökdeniz'in kendisi gidiyor. Bunu da çıkıp kamuoyuna açıklamasını istedim. Biz futbolcu satan yönetim gibi gözükmek istemiyoruz. Gökdeniz basın aracılığı ile camiaya, 'Ben kendim gitmek istiyorum' demeli. Böyle yapması gerektiğini de kendisine söyledim" diye konuştu.

"YENİ GÖKDENİZ'LER TRANSFER EDİYORUZ"

Şener, Avrupa'da Gökdeniz'in boşluğunu dolduracak ve takıma üst düzey katkı yapacak bir çok futbolcu da izlediğini ifade ederek, "Transfer çalışmalarına hızlı başladık çünkü Trabzonspor gelecek sezon için yapacağı kampa tam kadro ile gidecek. Trabzonspor en geç 1 Haziran'da yapması gereken tüm transferleri gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra da transfer çalışmalarına devam edeceğiz ancak kadromuz şekillenmiş olacak. İzlediğimiz ve ön anlaşmaya vardığımız futbolcuların hepsi zehir gibi. Gelecek sezon lig başladığında herkes çok kaliteli bir Trabzonspor kurduğumuzun farkına varacak. Yeni Gökdeniz'ler geliyor" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!