Gökçek ve beraberindekiler, 10 dakika havada bekledi

Güncelleme Tarihi:

Gökçek ve beraberindekiler, 10 dakika havada bekledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 17:51

Başkan Melih Gökçek’in, turizmciler ve gazetecilerle birlikte bindiği ‘roller coaster’(lunapark hızlı treni), hareket ettikten kısa bir süre sonra durarak, rayda kaldı. Yaklaşık 10 dakika boyunca ‘roller coaster’ın yeniden hareket etmesini bekleyen Gökçek ve beraberindekiler, teknik ekibin de yardımıyla rayların yan tarafındaki merdivenlerden yürüyerek aşağı indi. 

Haberin Devamı

Olayın ardından açıklama yapan Başkan Gökçek, “Fotoğrafçılar yukarı çıktı. Bizle karşı karşıya gelince, otomatik olarak sensör kilitliyor. Rayda insan algıladı. Birine çarpma tehlikesi olarak algılıyor. Güvenliğin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor” dedi.

ANKARALILARA ÖZEL İNDİRİMLİ ANKAPARK TARİFESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapım çalışması devam eden Ankapark’ı, Ankara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ANTOD) ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyesi turizimcilere gezdirdi. Turizmcilerle birlikte Ankapark’taki oyuncaklara binen ve çalışma hakkında bilgi veren Gökçek, şunları söyledi:
“Turizmci arkadaşlardan bir takım öneriler aldık. Fiyatın şu an ne olacağı belli değil ama ‘fazla da ucuz olmasın’ diyorlar. Disneyland’a giriş 170 euro. İki fiyat(tarife) yapacağız. Ankaralılara, Ankarakart vereceğiz. Ankaralılar böyle girerken, dışarıdan gelen turistler iki misli fiyata girmiş olacak. Bu turizmcilerin fikri, daha netleşmiş bir şey yok.

Haberin Devamı

Gökçek ve beraberindekiler, 10 dakika havada bekledi

BURASI TURİZMİN KAYNAĞI OLACAK

Birçok kişi buraya neden bu kadar para yatırdın diyor. Ankara, turizmde sıfır. Sadece diplomatlar geliyor. Bundan sonra turistler gelecek inşallah. Burası turizmin kaynağı olacak. Doğrudan uçuşları artırmak için burası bir gerekçe olacak. Dünyanın değişik yerlerinden de uçaklar gelecek. Ankara turizmine bu manada inanılmaz faydası olacak.”
Gökçek, daha önce de söylediği “İnşallah açılışını 23 Nisan’da yapmayı planlıyoruz” açıklamasını tekrarlayarak, Ankapark’ın işletmesini, dünyada en az 10 tane yer işleten bir firmaya vermek istediklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!