Gökçek’in EGO’su yine sınıfta kaldı

AKP Sincan’da cumartesi günü miting düzenledi. EGO’dan kaç otobüs kiralandı?

Haberin Devamı

EGO çevrelerinden birisi 500, birisi 250 diyor. EGO otobüslerinin elektronik sistemle nerelere gittikleri tespit edilebiliyor.
Ben EGO emeklisiyim ve arkadaşlarım EGO’da çalışıyor. Onlar bile EGO artık ‘AK EGO oldu’ diyorlar. Her şeyi kılıfına uyduruyorlar.
Melih Gökçek’e bağlı bir kurumda bunları ispat etmek mümkün değil. Yargıya gidilse, bir sonuç alınabileceğini biliyoruz. Her şeyi kılıfına uydurduklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Çağımız iletişim çağı. Artık devlette her şey iletişim sayesinde öğreniliyor.
Belediyenin şirket elemanları zorla miting alanına götürülüyor.
Bunları arkadaşlarımız anlatıyor.
Gel de Melih Gökçek’e karşı bunları konuş.
Ben Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederim.... Belediyenin şirket elemanlarının yarısı mitinge zorla götürülüyor.
Sayın Gökçek Kuran-ı Kerim üzerine yemin edebilir mi; Belediye çalışanlarını zorla miting alanına götürmüyoruz diyebilir mi?
Yüreği varsa, tartışmaya ben hazırım. Bu belediye şirketlerinin işçilerine 10 yıldır seçimlerde ‘kadro’ sözü vermedi mi?
5000 BUGSAŞ’cı şahidimdir.
Osman GÜMÜŞ

Haberin Devamı

Ya dolmuşçular

Ankara’da ticari taksi ve dolmuşlara, Melih Gökçek ve Mehmet Yiğiner tarafından çok büyük bir baskı uygulanmaktadır. Zaten son olaylarda bunu göstermektedir.
Gerek Esenboğa’ya Başbakan’ı karşılamaya zoraki götürülüşleri, gereksede Bulvar’da taksi ve dolmuşların protesto eylemine katılmaları bunları göstermektedir.
M.K.

GÜNÜN SÖZÜ

“Algılar tıpkı bir göz aldanması gibi bir anda tersine dönebilir.”
(Hans Magnus Enzensberger)

Acımasız trafik cezası

Üç gün önce bir yakınım (Ahmet Gürtoklu) annesine ilaç almak için küçük bir (plakası ve vizesi olan) motorsikletle giderken sivil polislerce (B sınıfı ehliyeti olduğu halde) ehliyet yetersizliğinden 1407 TL ceza kesiliyor. Bu rakamın ne kadar acımasız işlenen suça göre ne kadar orantısız ve vatandaşı mali açıdan ne kadar zor durumda bıraktığı aşikardır. Kanuni düzenlemer yapılırken uygulamada nasıl zorluklar oluştuğu öngörülememektedir. Yani B sınıfı ehliyeti olan kamyon veya daha büyük bir araç kullanmıyor ki, scooter tipi elektrikli bisiklet gibi bir araç kullanırken ceza kesiliyor. Kaldı ki elektrikli bisikletlerde ehliyet dahi istenmemektedir.
Konuyu gündeme getirirseniz sevinirim
Şebnem ALANAT

Haberin Devamı

Sivil Havacılık ne diyor?

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, İçişleri Bakanı Muammer Güler’e soruyor:
“6 Haziranda Tunus’dan döndüğünüzde, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde toplanan partililer tarafından Başbakan Erdoğan’ın gelişini beklerken atılan havai fişekler uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesi ile oldukça eleştirildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından çıkarılan 05.08.2009 tarihli ‘Hava Araçlarının Havai Fişeklerin Zararlı Etkilerinden Korunmasına İlişkin Talimat’ ile Havaalanları ve Heliportlar civarında, VFR (görerek uçuş kuralları) uçuş yollarını da kapsayacak şekilde havai fişek atımına kısıtlamalar getirilmiştir. Bu kapsamda
Havaalanında düzenlenen hava fişek gösterisi, Atatürk Havalimanı için belirlenmiş olan meydan referans noktası merkez alındığında kaç deniz mili yarıçaplı alanda düzenlenmiştir? Düzenlenen havai fişek gösterisinin üst tavanı kaç ‘feet’tir? Eğer hava fişek gösterisi ilgili talimatın 7. maddesinin 3. fıkrasında belirtilen alan içinde gerçekleştirildiyse, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden izin alınmış mıdır?”

Haberin Devamı

Hipokrat yemini

Çapulcu hekimlere!
Hekimlik mesleği üyeleri arasına katıldığım şu anda!..
İnsan hayatına ana karnına düştüğü andan itibaren saygı göstereceğime...
Savaşta!... ve barışta din, ırk, millet ayrımı yapmaksızın insan hayatına saygı göstereceğime ant içerim!..
Dr. Taner ÖZEK

 

Yazarın Tüm Yazıları