Gökalp şampiyonluğa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Gökalp şampiyonluğa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 13:46

Orta sıklette mücadele eden, “Almanya Uluslararası Boks Şampiyonu” unvanlı Türk boksör Gökalp Özekler, Hamburg kentindeki EC Box Promotion Kulübü tarafından 11 Haziran'da düzenlenecek boks turnuvasında, “WBO Avrupa Şampiyonluğu” kemeri için ringe çıkacak.

EC Box Promotion Kulübünün sahibi Erol Ceylan, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Dominik Cumhuriyeti'nden Rafael Beharan'a karşı mücadele edecek Gökalp'in, dünya şampiyonluğu maçı yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Ceylan, 1,5 yıl önce kurdukları boks kulübünün beklediklerinden hızlı bir büyüme gösterdiğine değinerek, şöyle konuştu:
“Bugüne kadar boksörlerimiz 4 altın kemer aldı. Ağır sıklet Alman boksörümüz Michael Wallisch Uluslararası Almanya Şampiyonluğu, orta sıklette Türk boksör Gökalp Özekler Almanya Uluslararası Boks Şampiyonluğu, Gregor Sosynzki WBC Akdeniz Şampiyonluğu ve Jojo Pude de Pasifik Asya Boks Birliği (PABA) altın kemerini aldı. Bu turnuvada da WBO kemerini alacağımıza inanıyoruz.”

Boksörlerin Sırbistan'daki boks kampında günde 3 antrenman yaparak turnuvaya hazırlandığını kaydeden Ceylan, “Boksta illaki kazanmak önemli değil. Kaybetmek de sporun bir parçasıdır. Çok ünlü boksör Muhammet Ali'nin bile kaybettiği maçlar vardı. Ama yine de kaliteli ve iyi bir boksördü. Biz de boksörlerimize bu duyguyu vermek istiyoruz” dedi.

Boks turnuvası, 11 Haziran'da “Braamkamp 1” adresinde saat 19.00'da başlayacak.
(KAP-EA-HA-MUR)
12:35 26/05/11
"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!