Göcek’te nikah İstanbul’da düğün

Güncelleme Tarihi:

Göcek’te nikah İstanbul’da düğün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2017 14:30

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Neşe Boysanoğlu çiftinin oğlu Yiğit Boysanoğlu ile Ekol Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Demirci ve Meral Demirci çiftinin kızı Zübeyde Demirci, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen şık bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Göcek’te kıyılan nikahla hayatlarını birleştiren Zübeyde Demirci ve Yiğit Boysanoğlu çifti, nikah sonrası Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün düzenledi. Düğünün ev sahipliğini damadın babası Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve annesi Neşe Boysanoğlu ile gelinin babası Ekol Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Demirci annesi ve Meral Demirci üstlendi.

CEMİYET HAYATI KATILDI

Düğüne Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Çarmıklı’nın yanı sıra Ankara ve İstanbul cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Akşam yemeği ile başlayan davet eğlence ile devam etti. Yeni evli çift, aile, akrabalar ve yakın aile dostlarından oluşan konuklarıyla gece yarısına kadar kutlama yaptı. Genç çift, düğünün ardından balayı için İtalya’ya gitti.

BAKMADAN GEÇME!