"Gizli lider" Balıkesirspor

Güncelleme Tarihi:

Gizli lider Balıkesirspor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 13:12

Tatil edilen Fethiyespor maçıyla ilgili TFF'den gelecek kararı bekleyen "gizli lider" konumundaki Balıkesirspor, ligin en fazla gol atan takımı olurken, kalesinde hiç gol görmedi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden olan ve transferleriyle adından söz ettiren Balıkesirspor, lige, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u sahasında 1-0 yenerek başladı. Geçen hafta deplasmanda 4-0 önde olduğu Fethiyespor maçının hakem tarafından tatil edilmesi yüzünden puan hanesine henüz 3 puan yazılmayan Balıkesirspor, bu hafta da Denizlispor'u, taraftarı önünde 3-0 mağlup etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Fethiyespor maçına ilişkin karanı henüz açıklamaması nedeniyle 2 galibiyetle ikinci sırada bulunan, "gizli lider" konumundaki Balıkesir ekibi, rakip fileleri 8 kez havalandırarak ligin 3 haftada en fazla gol atan takımı olurken, kalesinde hiç gol görmedi.

Geçen sezondan bu yana 9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen kırmızı-beyazlıların teknik direktörü İsmail Ertekin, şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini belirterek, "İyi mücadele ediyoruz, iyi koşuyoruz. Çok iyi oynamıyoruz, mükemmel değiliz ama savaşıyoruz. İyi mücadale ettiğimiz için de kazanıyoruz" dedi. PTT 1. Lig'de daha tempolu bir futbol oynandığını dile getiren Ertekin, şunları kaydetti:

"Sahada mücadele ederseniz, skora yansıyor. Koşarak oynuyoruz. Maçı kazanmak için oynuyoruz. Öne geçtiğimiz her maçta daha fazla pozisyon buluyoruz. Denizlispor maçının ilk 45 dakikasında inanılmaz baskı yaptık, çok pozisyon bulduk. Balıkesirspor'un başarısı takım bütünlüğgnüdan kaynaklanıyor. Hem öne çıkarak hem geriye yaslanarak oynayabiliyoruz."

A Milli Takım'ın maçı nedeniyle bu hafta karşılaşma yapılmayacağını hatırlatan Ertekin, verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!