Giresunspor’da hedef 4'te 4

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor’da hedef 4te 4
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 14:41

Giresunspor’da hedef 4'te 4

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Lig’inde üst sıralarda mücadele veren Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına 3 puan parolasıyla başladı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Eskişehirspor maçını tek golle kaybeden yeşil beyazlı oyuncuların antrenmanda hırslı oldukları gözlendi. Düz koşu, kısa pas, yarı sahada taktik çalışmasıyla başlayan antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.
Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunun Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, Boluspor maçını kazanarak içeride oynadıkları maçlarda 4’te 4 yapmak istediklerini söyledi. İçerde ve dışarıda iyi oynayan bir takım olduklarını kaydeden Mustafa Kaplan, şöyle dedi:
"Kendi sahamızda oynadığımız 3 maçı da kazandık. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanıp 4’te 4 yapmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Hep pozitif düşünüyoruz ve oyuncularımın her hareketinden memnunum. Boluspor maçını kazanıp 14 puana yükselmek istiyoruz."
Mustafa Kaplan, Boluspor ile sertliği yüksek bir maç oynayacaklarını belirtirken de şöyle konuştu:
"Bu yüzden antrenmanda sertliğe müsaade ediyorum. Eskişehirspor maçında herkes gördü, rakip maçı yerde yata yata bitirdi. Hafta sonu sert oynayacağımız için antrenmanların da sert geçmesini istiyorum. Sakatlık değil, topa karşı sertlik olsun istedim. Ufak tefek darbeler olur, sıkıntı değil. Önemli olan iyi mücadele edip maçı kazanmak."
Giresunspor, cumartesi günü akşam saat 19.00’da Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!