Giresunspor'da Çotanak Arena heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Giresunsporda Çotanak Arena heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 16:29

Giresunspor Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, kulübü sağlam temeller üzerine oturtabilmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi, "Çotanak Arena Stadı’nın projesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan onay bekliyor" dedi.

Katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulunan Hasan Ali Tütüncü, çok zor şartlar altında geldikleri yönetimde epeyce bir yol aldıklarını, başarı için büyük fedakarlıkları yaptıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Futbolcularımızın peşinatlarının ilk taksitlerini dağıttık, primlerini zamanında ödüyoruz. Tesislere önemli yatırımlar yaptık, daha da yapacağız. Sadece sportif değil her anlamda başarı istiyoruz. Bunun için HES projesine çok büyük önem veriyoruz. Çok yakın bir gelecekte 1967 A.Ş. kurulacak ve şirket faaliyetlerine başladığında kalıcı gelir kaynakları konusunda daha somut adımlar atacağız. Çotanak Arena için 2 yer belirledik. Çotanak Arena Stadı projesi şu an Başbakanımız Erdoğan’ın masasında ve onayını bekliyor. Seka Kağıt Fabrikası’nın önüne yeni bir tesis yapacağız. Yönetim kurulu olarak en büyük amacımız Giresunspor’u sağlam temeller üzerine oturtmak ve biz görevde olmasak bile Giresunspor’un güncel yaşantısına sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlamak olacak."

Giresunspor’un 13 milyon lirayı bulan borçlarının büyük bir kısmını yapılandırdıklarını da açıklayan Hasan Ali Tütüncü; "Kulüp başkanımız Mustafa Bozbağ başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz ve Giresun milletvekilleri bu konuda büyük özveri gösterdiler. Giresun halkının güvenini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz" dedi.

Hasan Ali Tütüncü, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Turgutluspor maçında şeytanın bacağını kıracaklarını ve galip geleceklerini de belirtirken, "Bu kez deplasmandan puanla döneceğimize inanıyorum. Bizleri gerek iç saha, gerekse de deplasmanlarda destekleyen taraftarlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuxtu.

"PİLOT TAKIM BULANCAK BELEDİYESPOR OLACAK"

Bu arada Giresunspor Yönetim Kurulu, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nu (SHÇEK) pilot takım yapma kararından vazgeçti ve Bulancak Belediyespor’u gündemine aldı. Anlaşma sağlanırsa önümüzdeki sezon başından geçerli olmak üzere Bulancak Belediyespor’a antrenör, sporcu, malzeme ve personel bazında yardım edilerek kırmızı beyazlılar pilot takım yapılacak. Giresunspor Yönetim Kurulu’nun bu konuyu Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve Bulancak Belediyespor Kulüp Başkanı Turan Usta ile b.ir adraya geleceği öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!